2777
2789
عنوان

توروخدا یکی بیاد ب دادم برسه🙏😭😭😭🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 39 پست
انشاالله عزیزم چیزی نیست ولی دردم به همین شکل بود طوری که نتونستم بخوابم

منم دقیقا الان یه قرص شل کننده عضلات خوردم یکم با روغن ماساژ دادم دراز کشیدم دردش کمتر شده دادم پیام میدم اینجا، اما همچنان ثانیه ای درد میاد میره 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
چندوقته دردداری دقیقا

دو روزه امروزشدید بود البته بگم ها از وقتی اقدام داشتم زیر دلم سنگین شد اما درد آنچنانی نداشتم 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اینجوریم از روزی که زایمان کردم یه بار سونو رفتم برای سنگ گفتن چیزی نشون نمیده من کلا فلج میش ...

شما نفهمیدی از چی بود اینطور شدی؟

شاید مسموم شدی

نمیدونم آخه چیز خاصی نخوردم ☹

دو روزه امروزشدید بود البته بگم ها از وقتی اقدام داشتم زیر دلم سنگین شد اما درد آنچنانی نداشتم 

کیست داری احتمالا

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
کیست داری احتمالا

کیست باشه چی میشه؟ خوب میشم؟ فردا میرم سونو بدم ببینم چیه با سونو مشخص میشه کیسته یا سنگ کلیه یا چیز دیگه؟

وای خدا تمام واژنم داره تیر میکشه هلاک شدم از درد😒

نگران نباش فردا برو دکتر انشالله چیزی نیست 💖

ممنون عزیزم ان شاءالله🤲❤

کیست باشه چی میشه؟ خوب میشم؟ فردا میرم سونو بدم ببینم چیه با سونو مشخص میشه کیسته یا سنگ کلیه یا چیز ...

اره حتماسونوبروجای خوب من دوتاسونوگرافی معروف شهرمون رفتم سه تاسنگ داشتم ندیده بودن نفهما

اگه کیست باشه ک دارومیدن تموم شه بعداگه داروجواب نده امکان داره جراحی کنن امابیشتروقتاباداروخوب مبشه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
ممکنه عفونت لگن داشته باشی

تو سونو اینا مشخص میشه؟

ممکنه عفونت لگن داشته باشی

آخه هیچ ترشحی ام ندارم فقط روز تخمکگذاریم دو سه روز پیش یکم ترشح تخمکگذاری داشتم همین