2777
2789
عنوان

شوهراتون چقدازلحاظ مالی به خانوادشون کمک میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 60 پست
وای چجور طاقت میاری من باشم سکته میکنم 

کمترم نیستم..برایه ارایشگاه معمولیش ازمامیادمیگیره.بچه پرروزنگ زده کجایی میخام بیام کارتوبگیرم

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
شوهر منم میکنه  بهمم گفتن اخه من میخام دماغمو عمل کنم گفتن خودتم این خرجا رو بزار کنار تا بتون ...

وای خداجرئت ندارم اینطوری بگم میخورنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم صب اماب حرف نکرد.عصرم ک داداشش کارتوبرد.الان دارم اتیش میگیرم خسته شدم اخه خرجاشم میلیونیه...بخ ...

با یبار گفتن که مرد حرف گوش نمیده هی بگو هی بگو بره تومخش،خیلیم رک بگو داداشت گوشی ۱۲تومنی میخواد بخری،باید به منم ۵۰تومنیشو بخری، انقدر بگو تا همه پولاشو یکی کنه،برو اون پولارم یه طلای سنگین بخر اگه کارتارو یکی نمی کنه،یه سرویس بزرگ بخر،بگو هر وقت پول خونه جور شد میفروشیم میزاریم روش،پول نقد از ارزش می افته ولی طلا گرون میشه انقدر بگو تا انجام بده تسلیم نشو

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
با یبار گفتن که مرد حرف گوش نمیده هی بگو هی بگو بره تومخش،خیلیم رک بگو داداشت گوشی ۱۲تومنی میخواد بخ ...

شوهرم میره سرکارعزیزم هرجورم خرج کنم بازم درامدش میادو خرج اونارومیده.میخام ناراحتیمونشونش بدم.میخام حرب بزنم

وای خداجرئت ندارم اینطوری بگم میخورنم

منم میترسم والا پریدم به نامزدم زورم به اون رسید😂 به در گفتم دیوار بشنوه 

هرکیم تو جمعمون نبود با پیام بهش گفتم 

البتع طعنع کنایه ام بهم میزنن از اون روز ولی برام مهم نی حرفمو زدم دلم خنک شد 

لبخند های واگیردار😌💛
منم میترسم والا پریدم به نامزدم زورم به اون رسید😂 به در گفتم دیوار بشنوه  هرکیم تو جمعمون نبو ...

خوش ب حالت...نامزدت منطقیه؟

شوهرم میره سرکارعزیزم هرجورم خرج کنم بازم درامدش میادو خرج اونارومیده.میخام ناراحتیمونشونش بدم.میخام ...

پس رک بهش بگو اگرم گفت چی کم گذاشتم برات بگو همین که نمیتونی خونه بگیری بخاطر ولخرجی خانوادته اگه خرج اونارو نمیدادی شاید تا الان خونه رو خریده بودی

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
خوش ب حالت...نامزدت منطقیه؟

نه زودی بهش بر میخوره قهر میکنه 

یکمی دورشو بگیرم اشتی میکنه کینه ای نیست 

ولی حرفام خیلی روش تاثیر داره یعنی باید یجوری مظلومانه بگی 

اگه با قلدری حرف بزنم زود عصبی میشه واکنش نشون میده 

توام خواستی بگی مظلومانه و با ناراحتی بگو دستور نده امرو نهی نکن مردا خیلی حساسن رو این موضوع 

لبخند های واگیردار😌💛
 پس رک بهش بگو اگرم گفت چی کم گذاشتم برات بگو همین که نمیتونی خونه بگیری بخاطر ولخرجی خانوادته ...

اره ترجیح میدم برایه بارم ک شده حرفموبزنم....هرچه باداباد

نه زودی بهش بر میخوره قهر میکنه  یکمی دورشو بگیرم اشتی میکنه کینه ای نیست  ولی حرفام خیل ...

اخه چطوراین موضوع رومظلومانه بگم

اخه چطوراین موضوع رومظلومانه بگم

مثلا بگو من یه موضوعی داره واقعا میرنجونتم 

کاشکی ما داشتیم همه چیزمون کامل بود خونه و سرو سامون داشتیم کمک داداشتم میکردیم 

ولی وقتی ما خونه نداریم چرا باید خرج بقیه رو هم بدیم 

چرا بقیه انقد از ما توقع دارن 

بگو همه سر خونه زندگی خودشون هستن ما هنوز گیر خونه ایم خرج بقیه ام باید با ما باشع

بگو من همه امیدم به ای پوله ک خونه دار شیم 

ولی تو اصلا دلت برای پس اندازمون واسه زحمت کشیده خودت نمیسوزع 

من واقعا افسردع شدم 

بگو ادم با این کارا به هیچ جا نمیرسه بقیه رو پر توقع میکنی 

من از این روش استفادع کردم خودتم یکم سوزو دردشو بیشتر کن 😂

یه باره نگو خرج اونا نکن خرج من کن حرفای من بهتر به کارت میاد چون هم دردیم 😁

لبخند های واگیردار😌💛
مثلا بگو من یه موضوعی داره واقعا میرنجونتم  کاشکی ما داشتیم همه چیزمون کامل بود خونه و سرو سام ...

الهی عزیزم....باشه هنوزنیامده خونه امداگ خاب نبودم حرف میزنم باهاش