2777
2789
عنوان

اینا علائم چه بیماری ایه؟

206 بازدید | 22 پست

سردرد شدیدو مداوم سبکی سر ، لرزش و ضعف دست ها .

سرمو وقتی صاف نگهدارم درد میگیره همش باید خم کنم چپ یا راست یا به دیوارو بالشتی چیزی تکیَش بدم . دستام جون ندارن حتی یه استکان چای یا گوشی موبایلمو باید دو دستی بگیرم با یه دست نمیتونم نگهدارم .😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم دوماه پیش ولی عنقدر میترسیدم نرفتم جواب نوار مغزمو بگیرم .

خوب چرا اینکارو کردی خواهرم. بعضی از بیماریها رو اگه از اول بری پای درمونش خوب میشی

تا بدتر نکردی شرایطو برو عزیزم پی درمانت 

یکساله و دکتر نرفتیییییییی؟؟؟؟؟؟

رفتم . و چون دوتا از خاله هام سابقه ویلسون دارن اونو برسی شدم که نداشتم و نوار مغز که از ترسم نرفتم جوتبشو بگیرم . ترسیدم چیزی توش باشه🤦‍♀️

خوب چرا اینکارو کردی خواهرم. بعضی از بیماریها رو اگه از اول بری پای درمونش خوب میشی تا بدتر نکردی ش ...

خودم همش امیدوارم از کمبود ویتامین ب یا اضطراب زیاد باشه . چون همیشه ی خدا مضطربم

خودم همش امیدوارم از کمبود ویتامین ب یا اضطراب زیاد باشه . چون همیشه ی خدا مضطربم

من یک مورد شبیه شما دیدم ولی خیلی پیشرفته تر دکترای بی سواد تشخیص غلط داده بودن زنه دیگه ویلچر نشین شده بود یک اسمی شبیه پرونک پروندن شبیه این بود گفت بیماریمو فعالتر کردن .رو نخاعش یک‌خال مشکی افتاده بود که با دارو به راحتی کنترل میشد از این علائمی که گفتی من یکی رو داشتم که دکتر گفت لبنیات کامل حذف کن و من عمل کردم واقعا برطرف شد مشکلم

من یک مورد شبیه شما دیدم ولی خیلی پیشرفته تر دکترای بی سواد تشخیص غلط داده بودن زنه دیگه ویلچر نشین ...

من تو راه رفتن مشکل ندارما. شما کدوم علائمو داشتین؟ امروزم کلا سردردم 

من تو راه رفتن مشکل ندارما. شما کدوم علائمو داشتین؟ امروزم کلا سردردم 

اره اونم گفت پیشرفتش طوری شده بود که گره روسریشو نمیتونست سفت کنه تو راه رفتنش مشکلی نداشته ولی خب تشخیص اشتباه زیادی براش داده بودن اینقدر اسم های مختلفی بردددد که یادم نمیاد هرچی بود با عکس برداری خیلی خاصی قابل تشخیص بود