2777
2789
عنوان

موضوع مهمیه لطفانظرتونو بگین

138 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها میشه لطفا یه مشورتی به من بدین

قبلا گفته بودم تو کارگاهمون بخاطر یکی دوتا بحث بقیه پشت سرم بدگویی و یار کشی میکردن و بخاطر همین پرسنل جدید باهام خوب نبودن

منم از کارگاه رفتم.الان بازدوباره با خواهرم برگشتیم شبا تنها کار میکنیم.یکی از پرسنل اینحا که ارشد هم هست رفتارش خوب بود با من و اینا ولی امشب که اومدم دیدم یکی از همونایی که خیلی پشت سرم بدگویی میکرد قراره امشب بمونه کارگاه باما.این دختره که ارشد هستم بود نشسته بود ر صندلی ماکه وارد شدیم این دختره چشمش افتاد به من نگاهشو برداشت.منم یه سلام کلی به همه کردم با هیشکی تک به تک سلام نکردم.ولی خب این دختره اول کار من وارد شدم دیدمو نگاهشو برداشن عوض شلام کردن.بد نیست با منا.لبخنداشو میزنه اخلاقش خوبه.ولی حس میکنم ممکنه مثل اون یکی باشه که از بس پشت سرم غیبت میکرد بخاطر عذاب وجدانش توروم باهام خوب بود صمیمی بود پشت سرم غیبت میکرد.اسنم میگم ممکنه اسنطوری باشه.خلاصه رفتار بدی ازش ندیدم.فقط همین نگاه برداشتنش بود.به خواهرمم گفتم گفت منم باهاش سلام نکررم مهم نیست.وقت رفتنم رفت پیش اون یکی دختره که من باهش خوب نیستم گفت خانم فلانی خدافظ خسته نباشی یعنی با ما خداحافظی نکرد اصلا.البته با اون بیشتر آشناست و بامن خیلی آشنایی ای نداره.من یه حسی بهم دشت داده نکنه اینم از من خوشش نمیاد و پشت سرم حرف زده.میدونم شاید به نظر شکاکی اضافی به نظر بیاد ولی یهو اعصابم خورد شد.چون معمولا بقیه اینجوری میکنن محض احترام تو روت خوبن ولی اجازه ی صمیمت نمیدن وقتایی که پشت سرت حرف زیاد شنیدن.به نظر شما این دوتا رفتارش میتونه نشونه ی بدی باشه یا نرماله؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حرفهایی پشته سرت ؟؟ منم تو محیط کار با اینا که حرف پشت سرشونه حرف نمیزنم چون. برام دردسر میشن شای ...

میگن بداخلاق و پرروام.بخاطر این که ارشد بی شخصیتمون دادمیکشید سرم فضولی میکرد منم حوابشو میدادم

بخواطر همین میگم ،، چرا باید برات مهم باشه اصلا ؟ نقطه شعف دست کسی نده ابدااا

اگه جنین رفتاری میدید واقعا خودت چیکار میکردی؟لطفا اینکه چه کاری درسته رو نگو.اینکه خودت با همه ی روحیاتت چیکارمیکردی رو بگو

اگه جنین رفتاری میدید واقعا خودت چیکار میکردی؟لطفا اینکه چه کاری درسته رو نگو.اینکه خودت با همه ی رو ...

من بدتر شو دیدم حتی مجبور شدم به هزینه ی خودم پارتیشن بزنم و خودمو از اون همکار سمی م جدا کنم نهایتا هم استعفا دادم ،، ولی لحظه ای وارد بحث باهاش نشدم