2777
2789
عنوان

به شوهرم چی بگم دیگه خستم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 59 پست
بگو بایدی  وجود نداره عزیزجان  وظیفه من و شماست برای بچمون وسایل بخریم اونا اگر هم بگیرن ل ...

رسم اینجاست مادرم بخره ولی اون حتی حاضر نیست یکم براش لباس بگیره 

تازه مادرشوهرم می‌گفت دوچرخه هم بگو مامانت بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول واسه کارای خودت ازش نمیگیری پس انداز نداری؟هرچی‌داری جمع کن بریز به حساب مامانت بگو تا اونجا ک‌ میشه با اون خرید کنن به شوهرتم نمیخواد بگی

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
رسم اینجاست مادرم بخره ولی اون حتی حاضر نیست یکم براش لباس بگیره  تازه مادرشوهرم می‌گفت دوچرخه ...

وقتی ندارن رسم دیگه چیه اخه این طفلکا با سه تومن چطوری هندل کنن؟!!!!!خوب منطق هم خوب چیزیه 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

همه خرج ومخارجه جهزیه  وسیسمونی با خانواده دختره خدا رو خوش نمیاد اینهمه فشار 

بعد موقع قهر وطلاق شد خدای نکرده  خوب بچم بچم بچه ی منه نه تو  میکنن بچه رو ور میدارن میرن

خدایا شکرت  
من باشم ن میخرم ن میزارم‌پدر مادرم‌بخرن وقتی ببینه بچه بی لباس و وسیله اس زودم‌میخره

ن بابا نمیخره می‌شناسمش تازه مامانم بیچاره گفته تخت و کمد لوازم سنگینیش میخرم منم گفتم لباس میگیرم ولی شوهرم حاضر نیس 

مثلا مامانت مهره چی میشه تهش بچه خودش بی لباس و وسیله میمونه مجبوره بخره چه توقعاتی دارنا مردا یه شب حال میکنن نه ماه زن درد و عذاب بکشه بعدشم پدر مادر دختر اینهمه بهشون فشار بیاد که بگن آقا بچه دار شده تهشم براش کادو ببرن آه اعصاب ادمو خرد میکنن عزیزم با جسارت بهش بگو خانواده من به اندازه کافی خرج کردن الآنم نه وظیفه ای دارن نه توانشو اگه بچه میخوای خرجاشم با خودته نمیخری بچت لخت میمونه

برا هرچیزی یه بهونه بیار دیگه.کریر دوست ندارم شنیدم امکان داره بچه بیفته ازش.کمک مادر دکتر میگه ضرر داره.کالسکه لازم ندادم پیاده جایی نمیرم.کمد نمیخواد کمد دیواری میزنم براش.تخت لازم نداره تا بزرگ شه تو اتاقش بخوابه از مد میفته... چنددست لباس و اسباب بازی بگیر بده مامانت و تمام

رسم اینجاست مادرم بخره ولی اون حتی حاضر نیست یکم براش لباس بگیره  تازه مادرشوهرم می‌گفت دوچرخه ...

چقد پرووووان اینا

تو هم پروتر از خودشون باش بگو این رسمو ما نداریم حتی خجالت میکشم ب خونوادم بگم برای بچمون خودشون لباس بگیرن پس تو فقط اسمت پدره؟

کوتا نیای ها. اینا میخان با پوست بخورنت.ضایعشون کن بگو چ حرفا کدوم زمانید شما این رسمارو مانداریم

ن بابا نمیخره می‌شناسمش تازه مامانم بیچاره گفته تخت و کمد لوازم سنگینیش میخرم منم گفتم لباس میگیرم و ...

یه کمد کوچیک .یه تخت نوزاد .چند دست لباس نوزادی چهار پنج تیکه اسباب بازی وسلام بسه هرچی کم داشت بعدا میخره.خیلی کم بخر که یه عمر نزنه تو سرت دیگه باهاش بحث نکن مجبورنیستی کامل بخری .اگه خودت پول داری به مادرت کمک کنه

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40