2777
2789
عنوان

به شوهرم چی بگم دیگه خستم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 59 پست
چرا با مردای بی درک و بیشعور ازدواج‌میکنید؟ بگو این بچه ی منو تو چرا یکی دیگه باید بیاد خرجشو ...

محکم و مستقیم بهش بگو این بچه منو تو و من نمیذارم پدری با این حقوق بیاد واسه ما خرج کنه..بگو به درک بذار بچمون بی لباس و وسیله باشه

گاهی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودت پس انداز داری لازم نیست بگی بده به مادرت برات چیز های واجبو بگیره اصلا هم راجب سیسمونی حرف نزن از اولم نباید چیزی میگفتی که حساس بشه دیگه بهت پولم نده به مادرتم بگو جلو شوهرت نگه که تو پول دادی

ای حال نا معلوم آروم باش آروم

بگو ما بچه رو درست کردیم اون جهیزیه هم لطف پدرومادرم بوده الانم دستشون توی قسط و خرج کردن کارهای عروسیمون شده- پس برا بچمون خودمون یه تلاشی بکنیم و حدقل لباس و مای بیبی رو خودمون تهییه کنیم 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
بنظرت چکار میتونم کنم وقتی نمیده

اصلا نخر تا ماه نهم.خودش میبینه خانوادت نخریدن.خودش مجبور‌میشه بخره

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀
بنظرت چکار میتونم کنم وقتی نمیده

من باشم ن میخرم ن میزارم‌پدر مادرم‌بخرن وقتی ببینه بچه بی لباس و وسیله اس زودم‌میخره

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.

من باشم تا آخر عمرم ک از شوهرم حرف بشنوم ولی نمیزارم پدرم بخره... بگو بچه تویه مردم باید خرجشو بدن.. خداراشکر ک ما از این رسم مزخرفا نداریم همه جهازمم شوهرم خریده.. یه خورده طرف و پتو و دشک و چن تا چیز مادر بهم داذه... برای بچه هم در همین حد