2777
2789
عنوان

جلوتر از خدا چرا حرکت میکنیم؟؟!!

115 بازدید | 12 پست

ازوقتی اومدم نی نی سایت متعجبم.نه به عده ای که ازاین ور بوم افتادن و معتقدن که بی حجابی و برهنگی یا رابطه جنسی قبل ازدواج گناه نیست ونه به عده ای  که ازاون ور افتادن و معتقدن مثلا رنگ شاد پوشیدن گناهه!!!عزیزان من دین خدا دستورات خدا کاملا مشخص و روشنه.دین روتحرف نکنیم ادما رو ازدین خدا زده نکنیم!

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

اینقدی ک ی عده قانون تعیین میکنن خود خدا نکردع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدی ک ی عده قانون تعیین میکنن خود خدا نکردع

دقیقا

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
چشم🚶‍♂️🚶‍♂️🚶‍♂️🚶‍♂️

افرین خخ

همین که سرمون تو زندگی خودمون باشه و بقیه رو قضاوت نکنیم دنیا میشه بهشت

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

تعادل بهترین چیزه منتها بعضیا فکر میکنن برهنگی روشنفکریه بعضیام خودشونو محق می‌دونن که راه بهشت رفتنو می‌دونن متاسفانه هردوحالت به یه اندازه خطرناکن

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
همین که سرمون تو زندگی خودمون باشه و بقیه رو از رفتاراشون قضاوت نکنیم دنیا میشه بهشت

درسته ولی حیف

تعادل بهترین چیزه منتها بعضیا فکر میکنن برهنگی روشنفکریه بعضیام خودشونو محق می‌دونن که راه بهشت رفتن ...

دقیقا.تاریخ خاطره خوبی از این جلوتر از خدا حرکت کردنا نداره.

والا فقط شنیدم نماز خوندن با لباس مشکی مکروهه دیگه چیزی نشنیدم

طرف اومده به صراحت میگه رنگ روشن حرامه!!

اون از فکر روشنشه خواهر🤣🤣🤣داغ کرده

رنگای سفید ،سبز،زرد همواره مورد توجه ائمه بوده ودرمورد رنگ قرمز هم کراهت اعلام کردن.ودرکل گفتن پوشش خانمها رنگ خاصی نباید داشته باشه فقط باید به گونه ای باشه که جلب توجه نکنه.اصلا وابدا درمورد گناه بودن حرف نزدن!بعد اینقدر صریح میگن حرام!!ما نباید جلوتر ازخدا وائمه حرکت کنیم.تاریخ خاطره خوبی ازاین جلوتر حرکت کردنها نداره