2777
2789
عنوان

چرا کسی نیست

252 بازدید | 26 پست

واقعا برام سواله چرا هر چی من تاپیک میزنم زیاد دوستان شرکت نمیکنند...در صورتی که اکثرا ویار بارداری داشتن

من از تهوع دارم میمیرم یعنی هیچ کسی یه راهکار نداره؟😪

@6581 فاطی استارترم مثل شماس

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم دوستمم مثل شماس تاپیک اخرشوبخون 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه ندارم اما خوندم که صبح موقع بیدارشدن همونجا کنارتختتون فوری یه بیسکویت خشک یا نون خشک بخورید

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
دکتر بارها رفتم هیچ اثری نداره.شما رفتین؟اثر داشت؟چی داد بهتون؟

بهم ویتامین ب۶ داد و دمیترون و یک نوع شربت گیاهی اونم مال  تهوع بود وآمپول داد هفته یه دونه باید بزنم من پزشک عمومی رفتم فایده نداشت پیش زنان رفتم بخدا از دیروز تا حالا من خیلی فرق کردم دارم غذا میخورم بخدا اصلا جوری بودم باخودم گفتم زنده نمیمونم 

🌹🌹🌹

من شنیدم اگر سیرابی بخوری خوب میشی 

دو نفرم از نزدیکانم خوردن و آب بود روی آتیش

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم .