2777
2789
عنوان

کسانی ک میگن پول خوشبختی نمیاره😬🙌

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂منم شریکما

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

یکی از دوستام وضع مالیشون خیلی خوب بود ولی دخترش و همسرش به فاصله دو سال فوت کردن مدام میگفت کاش هیچی نداشتم ولی خانوادمو داشتم ، واقعا پول خوشبختی زیاد نمیاره🌸

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
خخ فرار نمیکنه لعنتی تا اخر عمر باهامه واسه همین میگم دلخوش و آرامش خیلی مهمتر از پوله😔

همین الان درو بدبختی بیشترو بازکردی برای خودت!! ارتعاشات منفی ممنوع

بخند زندگی کن

زندگی دو روزه

ی روز خوشیه ی روزش سختی

روزای خوشو زندگی کن و روزای سختو تحمل

لا تحزن!..سیخلق لك اللّٰہ من ظلمة الأيام نوراً :))🌱
عع منم قصد خرید همین گوشیو دارم

ازش بالاتر باشه بهتره بیا پولارو جمع کنیم باهم دوتد گوشی بخریم باشه اجی جووووون😚😚😚😍😍😍

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪