2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام

86 بازدید | 7 پست

من تو خونه های مسکن مهر میشینم خونمون و جاش خوبه اما بحرحال اسمش مسکن مهره خانواده خودم وشوهرم همه خونه های بزرگ و شخصی ساز دارن منم خیلی دلم میخواد از اینجا برم حالا که موقعیتش پیش اومده مادرم میگه خونتو نفروش .وام مسکنمون در اومده چهارصد میلیون مامانم میگه برو تو شهر یه یه خوابه بگیر درحد ۵۰۰ تومن که چهارصدش نقد بدی صد هم رهن بدی پولتو سرمایه کن همش میگه اقتصاد خرابه تو دوتا پسر داری بفکر بچه هات باش نمیدونم چکار کنم میشه راهنماییم کنید چکار کنم

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
0
0%
۳
0
0%
۴
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خونه جای خوب بگیری که خودت هم توش راحت باشی. پسرها هم بزرگ بشن میشه خونه رو عوض کرد و کار دیگه ای کرد 

ولی خب اگر زمینه سرمایه گذاری مطمئن باشه بهتره سرمایه گذاری کنید پول خونه هم ازش درمیاد

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم