2777
2789
عنوان

غذای نی‌نی

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان‌کلی‌ فرنی ماماکو‌و‌پودر بسکوییت بمب‌وزن دهی گرفتم براش روشم‌نوشته از۴ ماه‌ا اما دکتر میگه ج ...

اکثر پزشکا و مقاله هایی که خوندم میگن پایان ۶ ماهگی شروع کنید چون سیستم گوارش بچه هنوز کامل نشده و حتی میگن دیرتر هم شروع بشه بهتره..مگر اینکه بچه ای مشکل کمبود وزن و آلرژی داشته باشه که از 4 ماه شروع کنه

خیلی از مشکلات معده و روده در بزرگسالی دلیلش همینه

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤
من خیلی خسته و بی جون شدم کلا شیر خشک ندادم. خوبه که خشک میدی باز واسه خودتون رو میخوره. خیلی ها دیگ ...

شیرخشک بز میدادم بش

الان سیمیلاک میدم

کلا ی وقتایی شیشه میخواد

ی وقتایی سینمو

اتفاقا بهداشت گفت خشک‌نده ممکنه سینت نگیره

ولی از اول سینمو ترجیح میداد

لباس کودک نینیکو ninicoshop 🌈
اکثر پزشکا و مقاله هایی که خوندم میگن پایان ۶ ماهگی شروع کنید چون سیستم گوارش بچه هنوز کامل نشده و ح ...

میدونی ی جاهایی نوشته باید وزن دوبرابر بشه بعد شروع کنید

باز نوشته اگه وزنش کم باشه

دختر من وزن میگیره 

ولی ۵۰۰ گرم‌تهایت

لباس کودک نینیکو ninicoshop 🌈
شیرخشک بز میدادم بش الان سیمیلاک میدم کلا ی وقتایی شیشه میخواد ی وقتایی سینمو اتفاقا بهداشت گفت ...

آره منم از ترس اینکه خشک بدم دیگه سینمو نگیره ندادم. خیلی ها رو شنیدم که دیگه سینشون رو نگرفته.. چون شیشه راحت تره