2777
2789

من امسال میرم دوازدهم هیچی هم نخوندم از دهم و یازدهم 

شروع کردم به خوندن امروز چهار ساعت خوندم کلا وقتم برای زیست خیلی می‌ره تا نکته و اینا رو بخونم به بقیه درسا نمی‌رسم زود خسته میشم 

چیکار کنم 😢

زیست با کتاب میکرو میخونم خیلییی زیاده وقت نمیشه اصلا 

یعنی میتونم تا اخر تابستون پایه رو جمع کنم ؟

بهم کمک کنید لطفاً 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیست همینطوره روتین باید روزی دوسه ساعت هرروز بزاری حتی رتبه های برترتا۵ساعتم شنیدم میزاشتن🍀

اولش طبیعیه انقد زود خسته میشم به بقیه درسا نمی‌رسم یا مشکل از منه؟😢😢

اولاشه..کم کم راه میوفتی میفهمی کحا باید وقت بزتری کجا کمتر وقت بزاری.. واسه هر فصل زیست اسوناش 3 ر ...

اخه اینطوری اصلا نمی‌رسم تموم کنم این دو تا پایه رو 

اگه مدرسه ها هم باز بشه ک بیشتر وقتم اونجا می‌ره 😢😢😢

نه عزیزم مشکل از تو نیست 

منم  دارم میرم دهمم شروع کردم برا پیشخوانی و کلا جلوتر بودن از بقیه دارم میخونم منم روزای اولمه زود خسته میشم

شما خودت میخونی؟ یعنی از موسسه ای معلمی چیزی استفاده نمی کنی؟

دلتنگتم رفیق جان،درست عین خودت که دلتنگ بودی، هنوز باورم نمیشه،کاشکی برگردی اینجا جات خیلی خالیه      برگرد تا همه اون قربونت برم ها و فدات بشم هایی که خیلی کنترل کردم تا بهت نگم رو جبران کنم   برگرد داداشی برگرد فدات شم   میدونی چقدر آب پرتقال گرفتم برات؟  برا یه سال تامینی برگرد داداش خوبم  . داداشی چرا دوریت انقد سخته؟ چرا دارم کم میارم؟چرا اشکم بند نمیاد اخه ؟تو یه روزی برمیگردی میدونم ولی زود برگرد من گناه دارمااااا به کی بگم سلطان به کی بگم آقای دکتر؟ با کی شوخی کنم؟ برای کی حرص بخورم؟ هااان؟ کی بهم بگه اخ دختره ی خنگ هاااان؟ برگرد داداش جونم برگرد دیگه قول میدم نگم بچه ها گناه دارن اذیتشون نکن دیگه قول میدم به حرفت گوش بدم بیمعرفت دیروز بهت قول دادم که تلاشم رو بیشتر کنم خوب درس بخونم بهت قول دادم پای قولم هستم تو هم همون روز اول قول دادی که اگرم خواستی بری قبلش بهم بگی   پس چرا یهو رفتی؟
اخه اینطوری اصلا نمی‌رسم تموم کنم این دو تا پایه رو  اگه مدرسه ها هم باز بشه ک بیشتر وقتم اونج ...

چرا میرسی...اگه کل دهمو با نصف یازدهم بتونی تابستون کار کنی عالیهه عالی..

خیلیا از مهر شروع کردن رتبه برتر شدن چرا فک میکنی حتما باید تابستون پایه خونده شه؟؟؟حتی اگه یه فقط همون دهمم جمع کنی کلی جلویی

نه عزیزم مشکل از تو نیست  منم  دارم میرم دهمم شروع کردم برا پیشخوانی و کلا جلوتر بودن از ...

اره خودم میخونم 

نه شرایطشو ندارم برای این چیزا 

بخاطر همین حس میکنم بی برنامه م و نمیتونم

اره خودم میخونم  نه شرایطشو ندارم برای این چیزا  بخاطر همین حس میکنم بی برنامه م و نمیتو ...

یعنی برای خودت مثلا نمی نویسی که امروز باید این مباحث رو بخونم؟

من وقتی مینویسم که امروز برای این درسا باشه پایبندتر و با انرژی بیشتر پیش میرم تا تمومشون کنم 

هرچندکه یه چیز خیلی طبیعیه تو روزای اول تو اگه سعی کنی هرروز یک ربع تا نیم ساعت بیاد رو ساعت مطالعت عالی میشه

دلتنگتم رفیق جان،درست عین خودت که دلتنگ بودی، هنوز باورم نمیشه،کاشکی برگردی اینجا جات خیلی خالیه      برگرد تا همه اون قربونت برم ها و فدات بشم هایی که خیلی کنترل کردم تا بهت نگم رو جبران کنم   برگرد داداشی برگرد فدات شم   میدونی چقدر آب پرتقال گرفتم برات؟  برا یه سال تامینی برگرد داداش خوبم  . داداشی چرا دوریت انقد سخته؟ چرا دارم کم میارم؟چرا اشکم بند نمیاد اخه ؟تو یه روزی برمیگردی میدونم ولی زود برگرد من گناه دارمااااا به کی بگم سلطان به کی بگم آقای دکتر؟ با کی شوخی کنم؟ برای کی حرص بخورم؟ هااان؟ کی بهم بگه اخ دختره ی خنگ هاااان؟ برگرد داداش جونم برگرد دیگه قول میدم نگم بچه ها گناه دارن اذیتشون نکن دیگه قول میدم به حرفت گوش بدم بیمعرفت دیروز بهت قول دادم که تلاشم رو بیشتر کنم خوب درس بخونم بهت قول دادم پای قولم هستم تو هم همون روز اول قول دادی که اگرم خواستی بری قبلش بهم بگی   پس چرا یهو رفتی؟
یعنی برای خودت مثلا نمی نویسی که امروز باید این مباحث رو بخونم؟ من وقتی مینویسم که امروز برای این د ...

اره می‌نویسم اونطوری 

ولی خب نمی‌رسم همشو تموم کنم 

بخاطر همین خیلی اعصابم بهم میریزه

اره خودم میخونم  نه شرایطشو ندارم برای این چیزا  بخاطر همین حس میکنم بی برنامه م و نمیتو ...

اصلا فک نکن چون کلاس نمیری و معلم نداری نمیتونی اصلا فک نکن برعکس فکرکن که تو میتونی و باید بتونی مطمئن باش همین انرژی مثبتی که برا خودت میشازی ها کلی تاثیر داره