2777
2789
عنوان

زندگی بعد از بچه دار شدن

531 بازدید | 21 پست

خانمایی ک بچه دارید من از خیلییییییا شنیدم حتی توو همین نینی سایتم خوندم ک زن و مرد بعد از بچه دار شدن از هم دور میشن. بینشون فاصله میفته واقعا اینطوریه. اگه اینجوریه اصلا دلم نمیخواد بچه دار شم🙄

متاهل💜💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به قدرت مدیریت زندگی خود زوج ها داره

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

براهمه اینطور نیست 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

بنظرم اختلافا کمترمیشه البته اگه جزئی باشه.مثلن من قبلن ازتنهایی بهانه میاوردم گاهی الکی دعوامون میشد ولی الان وقت نمیکنم فکرای الکی بکنم 

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏

در کل بستگی به خودتون داره 

ولی تو همین نی نی سایت یه مطلب از یکی از کاربرا خوندم

به نظرم جالب و درست بود

مضمونش این بود

بعد از بچه یه تَر به زندگیتون اضافه میشه

اگه زندگیتون خوش بوده خوشتر میشه

اگه بد بوده بدتر میشه

بیشتر راجع به این بود که بچه حلال مشکلات زندگی زناشویی نیست و مسئولیت سنگینیه 

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

آره درسته همش گیر بچه هستی مخصوصا اگه بدخواب و ناآروم باشه. ربطی به مدیریت و فلان و این چیزا نداره همه چی بستگی به بچه داره اگه آروم باشه خوب بخوابه یکم شرایط بهتر میشه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6920008/درمان-وسواس-فکری-خاطرات-منفی

ممنون. خیلی راجب من صدق میکنه.ترسم بخاطر رابطه سرد بابا مامانمه. ک مامانم همیشه میگه بعد اومدن شماها اینجوری شدیم

متاهل💜💍
آره درسته همش گیر بچه هستی مخصوصا اگه بدخواب و ناآروم باشه. ربطی به مدیریت و فلان و این چیزا نداره ه ...

چقد ترسناکه واقعا. دقیقا همینه ناخواسته  فاصله بوجود میاد بنظرم

متاهل💜💍