2777
2789
عنوان

فروش سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 14970 بازدید | 31 پست
سرمایه انچنانی ندارم خب.

اولش با سرمایه کم همون یه تومن هم برات کفایت میکنه که به خانوادت و خواهرات و ... بفروشی خوبیش اینه که میتونی محصولات رو نشون بدی و بعد درخواست فروش بدی

خب بخوای واقعا ب جزئیات نگا کنی همه چیمون حرامه بخدا. الان چون بانکا اینجورن شما دیگه وام نمیگیری؟

چون مجبورم و راهی جز وام گرفتن ندارم چرا

ولی شما مجبور نیستی که حتماا سیگار فروشی بزنی

غذای خونگی یا فست فود 

ارایشگری مردانه یا زنانه هر دو خیلی پول توشه و همیشگیه ان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مجبورم و راهی جز وام گرفتن ندارم چرا ولی شما مجبور نیستی که حتماا سیگار فروشی بزنی غذای ...

عزیزم شده ۱۰۰تومنم پول تو جیبت نباشه؟ 

هرررکاری بخوای بکنی اولا سرمایه میخواد؛ دوما مشتری میخواد 

تا بیای مشتری پیدا کنی حداقل چن ماه طول میکشه. 

خدایی پول در میاری خودت از توش؟

اره بخدا نمیدونم چرا کسی باور نمیکنه 

همه اینا بستگی به این داره که اطرافت ادم زیاد داشته باشی یا خودت توانایی فروش محصولات رو داشته باشی 

عزیزم شده ۱۰۰تومنم پول تو جیبت نباشه؟  هرررکاری بخوای بکنی اولا سرمایه میخواد؛ دوما مشتری میخو ...

من واقعا میفهمم چی میگی چند وقت پیش یه اتفاقی افتاد که خودمو بچه هام خونه تنها بودیم 

واقعا توی عمرم اینشکلی بی پولیو حس نکرده بودم شرمنده بچه هام شدم

کارمم که از دست دادم

دو ماه دیگه بچمو از پوشک بگیرم باید منم یه کاری شروع کنم

من واقعا میفهمم چی میگی چند وقت پیش یه اتفاقی افتاد که خودمو بچه هام خونه تنها بودیم  واقعا تو ...

پس میدونی شرمندگی چیه.

بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم. شده برا پوشک و شیرخشک نداشتیم. انقدر دلم گرفته. خدا ی نگاهی ب ما نمیکنه.

ی کاری شروع کردم.نمیدوم جواب بده یا نه. 

باوررت میشه چندین ماهه نتونستم برم خونوادمو ببینم. کم اوردم دیگه

پس میدونی شرمندگی چیه. بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم. شده برا پوشک و شیرخشک نداشتیم. انقدر دلم گرفته. ...

سلام خوبی فروش سیگار انجام دادی منم میخوام اینکارو انجام بدم