2777
2789
عنوان

دلتنگی بعد از ازدواج🥺

585 بازدید | 10 پست

خانما های عزیز

من شوهرم ادم خوبیه ها

سرش تو لاک خودشِ . صب میره بیچاره شب میاد. 

صبوره . مهربونِ ‌

با اون مشکل ندارم

ولی از وقتی ازدواج کردم (۲ سال) شدیییید دلم برا مامان بابام و زندگی با اونا تنگ میشه.

انقد که دوس دارم پیش اونا باشم

دوس ندارم، تو خونه خودم باشم

فک میکردم چن ماه بگذره درست میشه. ولی دو سال شده و هنوز میگم کاش پیش اونا بودم کمکشون میکردم.

اخه همه مدیریت خونه اون موقع دست من بود.

حتی یه کارت ب کارتم میخواستن بکنن من انجام میدادم.

میپرسم میگن نه.  تو ب زندگی خودت برس. ما مشکل نداریم

ولی میدونم آچارفرانسه شون دیگه پیششون نیست😟

شماها هم این حس رو دارید؟؟؟؟

یه چیز بگید دلم اروم شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ جااا جز خونه خودمو کنار همسرم آرامش ندارم

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️

خودت روسرگرم کن بروپیاده روی یاباشگاه  کتاب بخون سریال نگاه کن تومشغول بشی بعضی هاهم وابستگیشون زیاده نمیتونن دست خودشونم نیست

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم