سلام دوستان گلم. برام سواله که وقتی میگن فلانی به خودش میرسه یعنی چی؟؟؟ دقیقا معیار های به خود رسیدن چیه (منظورم خانوماست)؟؟؟ بگین یکم یاد بگیریم به خودمون برسیم.
من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یعنی خود آدم تو یه نقطه ای قرار داره...ومسیری رو طی میکنه و دوباره میرسه به همون نقطه اول..در واقع به خودش میرسه😂😂😂شوخی کردم چون خندیدن هم نوعی رسیدن به خود هست😂😂
السلام علیک یا بقیه الله ًعجل الله تعالی فرجه ًبه جمعمشق انتظار 👉بپیوندید.
رسیدگی ب روح یعنی برای خودش شادی ایجاد میکنه تااز افسردگی و حس های بد دور باشه هرکاری میکنه تاحالش رو ب راه باشه.رسیدگی ب جسم یعنی سیگارو قلیون و مشروبات الکلی وموادغذایی مضر استفاده نمیکنه موادغذای مفید مصرف میکنه ب زیبایی خودش اضافه میکنه وووووخییییلی کارها