2777
2789
عنوان

لباس نوزاد چه سایزیییی...

93 بازدید | 19 پست

مامان گلا،من فردا اگه خدا بخواد زمان سزارین ام هست،تو سونوی سی وشش هفته و چهار روز گفته بود وزن بچه ۲۹۹۰،الان من آخر ۳۹ هستم،به نظر شما لباس بچه نوزاد با این وزن سایز صفربهتره یا یک بهتره ؟؟؟میشه بگید...

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم برای بیمارستان  صفر بردار براش . حتی سه کیلو و نیم هم باشه بازم باید پاچه شلوار و استینشو تا بزنی تا دست و پای فسقلیش تو لباس گم نشه 😍😍

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
آخی عزیزم مبارکت باشه. انشالله به سلامتی لطفا با دل پاکت برای همه بچه های نی نی سایت دعا کن

مرسی عزیزم.چشم حتما😍😍😍😍

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

نمیشه دو سایز رو بخری؟ 

هر کدوم اندازه اش بود تنش کنن 

کوشولو بود 0 

توپولو بود ۱

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
سلام عزیزم به سلامتی. لباس بیمارستانی صفر خوبه. جلو دکمه دار ببر که برای ناف راحتتره اون اوایل. ی ...

سایز صفر جلو دکمه دار ....از این مانتویی ها میشه...

اره 😁 پسره منم با اینکه سه کیلو بود باز استین شو تا میزدیم 😁

نی نی تازه دنیا اومده خیلی کوشولوئه 😍😍😍انگشتای پاش که از توی پاچه تا شده میزنه بیرون الهییییی😍

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره 😁 پسره منم با اینکه سه کیلو بود باز استین شو تا میزدیم 😁

عزیزمممممم👶👶👶