2777
2789

خیلی آگهیاش زیاد شده . رفتین خوب بوده؟

کلاهبرداری نیست؟؟ 

اونتیی که رفتین تایپ با گوشی انجام دادین؟

لایک نکنین لطفا 😊

بیشتر آگهیا الکی و کلاه برداریه برای ثبت نام پول میخوان

روزای روشن خداحافظ/ همه عزادار سر به گریبون/مردا سر دار زنا تو زندون/ نه تو آسمون نه رو زمینیم/ انگار که خوابیم کابوس می بینیم/ نوبت میگیریم گیج و بی هدف/واسه مردن هم باید رفت تو صف                                                               https://harfeto.timefriend.net/16374966084948💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد شنیدم کلاهبردارین اینجوری ک کار میدن بهت بعد ک انجامش دادی میگن خوب نیست و پول رو واریز نمیکنن

ی نفر میگفت توی ی انتشاراتی کار میکرد هرصفحه رو میدادن ی نفر تایپ کنه بعد اینجوری میشد ی کتاب چن صد صفحه‌ای و مجبورم نبودن پول خرج کنن برا تایپیست

Moody🤧
ثبت نامش رایگانه .. ولی بازم میترسم الکی باشه زحمت بیخود بکشم

کدوم یایته که ثبت نامش رایگانه،

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
زیاد شنیدم کلاهبردارین اینجوری ک کار میدن بهت بعد ک انجامش دادی میگن خوب نیست و پول رو واریز نمیکنن ...

خدا ازشون نگذره 

منم یکم ترسیدم از این چیزاش نمیدونم چیکارکنم دیگه 🙁

لایک نکنین لطفا 😊
ثبت نامش رایگانه .. ولی بازم میترسم الکی باشه زحمت بیخود بکشم

رایگان ها رو نمیدونم🙂

روزای روشن خداحافظ/ همه عزادار سر به گریبون/مردا سر دار زنا تو زندون/ نه تو آسمون نه رو زمینیم/ انگار که خوابیم کابوس می بینیم/ نوبت میگیریم گیج و بی هدف/واسه مردن هم باید رفت تو صف                                                               https://harfeto.timefriend.net/16374966084948💫
تو دیواره جالبه تو اکثر شهرها هم هست آگهی های این مدلی بخاطر همین یکم شک کردم 

نمی‌دونم راستش 

ممکنه کار رو تحویل بگیره بزنه بلاک کنه

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔