2777
2789

سلام ، من مبتلا به jra و روماتیسم  هستم (هر دو فاکتور بیماریها در خونم وجود دارد)  و بیشتر از دوساله که کورتون و هیدروکسی مصرف میکنم.

سیستم ایمنی بدنم در حالت عادی قبل از مصرف داروها خیلی ضعیف بود ، الان هم که این دارو هارو مصرف میکنم ، نسبت به گذشته ضعیفتر شده ام. 

خواستم بدونم که آیا با نامه ی پزشک میشه الان واکسن زد یا اینکه در اولویتها نیستم ، به خاطر سن کمم جزو آخرین اولویتها هستم. و اینکه در کل این امکان وجود داره که به خاطر بیماریم زودتر واکسن بزنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامه از روماتولوژیستتون بگیرین و از یه مرکز بهداشتی که تحت پوشش هستین بپرسین

راستش تحت پوشش مرکزی نیستم . تمام داروهامم آزاد حساب میشه 🙃فکر کنم قشنگ هر سه ماه بیشتر از ۲ میلیون فقط هزینه داروهام میشه ولی جزو بیماری های خاص در سیستم نیستم

الان واکسن زدند؟

ببین اونطور ک دوستم گفته انگار باید هر هفتع آمپول ب نافش زده بشه و قبل از اینکه واکسن بزنن یه تایمی رو نیاید آمپول تزریق کنن مثلا تایم سه یا چهار هفته دقیق نمیدونم.....نامه گرفتن رفتن برا تزریق واکسن ،نگو بهشون میگن فعلا تموم شده و نمیتونن تو اون تایم کسی واکسینه بشه.....چون مادر دوستم خیلی اذیت میشد ازینکه چن هفته آمپولشو تزریق نکرده نتونسته بیشتر صبر کنه گویا خیلی بدن درد شدیده داشته بیخیالش شده فعلا

ولی در کل این قضیه شدنیه ک با نامه پزشک زودتر واکسینع بشی و جز الویت قرار بگیری

ببین اونطور ک دوستم گفته انگار باید هر هفتع آمپول ب نافش زده بشه و قبل از اینکه واکسن بزنن یه تایمی ...

مرسی از راهنماییت عزیزم ، حیف که دکترم قبول نکرد برام نامه بنویسه ، میگه الکی استرس داری بشین تو خونت تا نگیری

دکترم قبول نکرد 😔 میگه بشین تو خونه تا کرونا نگیری 😔

وااااااااااااا این دیگه چ حرفیه😐😐😐😐😐

افرادی ک کورتون مصرف میکنن سیستم ایمنیشون بشدت ضعیف میشه چجوری دکترین بهتون یه نامه ساده رو نمیده😐

مرسی از راهنماییت عزیزم ، حیف که دکترم قبول نکرد برام نامه بنویسه ، میگه الکی استرس داری بشین تو خون ...

مگه فقط با یع نامه دکتر نمیشه تو الویت قرار گرفت؟ فقط نامه خود دکتر کفایت نمیکنه؟🤔

اگه میخوای من از دوستم بپرسم ک چجوری نامه گرفتن بهت بگم