2777
2789
عنوان

فاصله

139 بازدید | 9 پست

بین من و شوهرم خیلی فاصله افتاده . خیلی از هم دور شدیم‌. هیچ حسی بهش ندارم. زندگیم رو باختم اصلا نمیفهمم چی بخام از زندگی. از همه هدفهام دورم کرده . همه تلاشای بی وفقه من برای اینده بهترم بی نتیجه موند. خیلی ب هم ریختم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟ علتش چیه؟ ببخشید صادقانه میپرسم تا بتونم درست نظر بدم.چیزی .موردی .کسی توی زندگی هردوتاتون پیدا شده که اینجوری شدین؟ یا بی محبتی از یکی از طرفین باعث این کارشده؟

چرا ؟ علتش چیه؟ ببخشید صادقانه میپرسم تا بتونم درست نظر بدم.چیزی .موردی .کسی توی زندگی هردوتاتون پید ...

ن کسی تو زندگیمون نیس. ولی بس ک اخ وخ نشدم از سمت خانوادش دلش باهام نیست. ینی همه جوره تخریبم کردن. از رنگ موست. هیکل. افکار . عقیده. ازم انگل ساختن . خودمم پی بردم انگلی بیش نیستم.. عژت نفسمو از دست دادم. زیر همه قولایی ک بهم داده بود و زد. تا الان هیج وقت برام هدیه نخریده. هیج وقت عیدی نداده. هیچ وقت ارضام نکرده. 

حس خفگی دارم. ارزو ب دل موندم فقط یک بار ی چیز ازش بخام با ارومی بیاره تو خونه.... من تو خونوا ه ای بزرگ شدم ک ی چیز خاستن دیر میشد ولی حتما میشد. شوهرم ن. همش همه چیو میندازه پشت گوش.