2777
2789
عنوان

مشکل من با کراشم

470 بازدید | 20 پست

سلام

کراش من یه زمانی من کراشش بودم😐 حالا بزعکس شده

یه چیزایی فهمیدم که من دوس داره ولی من که اصلا هیچ چیزی از علاقم نشون ندادم 

حالا امشب وقتی خونه باباش بودم (نمیدونست من اونجام) زنگ زده به باباش ، حال و احوال کردن بعد گفتن شیما اینجاس منم گفتم سلام برسون و اونم گفته سلام برسون ولی یه کلمه نگف گوشی بدید شیما بعد سال ها باهاش حرف بزنم😐

منم دو سالِ از لجش که هر وقت چه با خانواده من تماس میگیره چه با خانواده خودش، نمیگه گوشی بدید با شیما حال و احوال کنم منم اصلا باش حرف نمیزنم

اخه این چه ادمیه که علاقش به مامان و بابا و خواهرش نمیگه میزه به داییش میگه؟؟

کلا درکش نمیکنم شما اگر چیزی میفهمید به منم بگید پلیز

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم دلیلی نمیشه بگه گوشی رو بدین شیما 

ما خانواده مذهبی نیستیم با هم راحتیم

ینی اصلا بد نمیدونیم حرف زدن با پسر خاله و پسر عمو

ینی من توقعم زیاده؟

ما خانواده مذهبی نیستیم با هم راحتیم ینی اصلا بد نمیدونیم حرف زدن با پسر خاله و پسر عمو ینی من توق ...

نمی‌دونم والا خب چرا تو بهش زنگ نمیزنی باهاش حرف بزنی 

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
چرا باید زنگ میزنه با شما احوالپرسی کنه لزومی نداره اینکار 

ایران نیست 

خیلی مامانم اینا بش زنگ میزنن با هم حرف میزنن یا بابام و داداشم

منم مثل اونا

چه فرقی داریم؟

عاخی عزیزم اولا ک دعا میکنم خیلی زود اون اتفاقی ک دوست داری برات بیفته دوم ،زباد خودتو روی جزییات متمرکز نکن که چرا این شد و اون شد و ...راهت رو ادامه بده اگه حرفش درست باشه میاد خواستگاریت .به حرف زدن و حرف نزدن نی خیلیا تماس میگیرن باهات ادعای عاشقیم دارن تهش....فقط روزی ک ثابتش کرد باور کن.یه تماس زود نتیجه گیری نکن.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱