world_of_our_own مدیر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 491 عنوان واسه چی ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 74 بازدید | 20 پست واسه چی بیدارید نمیخوابید ؟ 1400/05/03 | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
world_of_our_own مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 491 من هنوز هم دوسش دارم جونمم میدم ولی باورم نشد این طرزه فکرشه من مادرم خداروشکر سالمه و حالش خوبه ما ... من انتظار داشتم همه برادر ها پشت خواهرشون باشن اونوقت این .....
خورشیداسمانی عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 26568 والا پسرا چه رو هم دارن . بچه پر رو . تازه داداشای من میگن به من بیشتر از اونا هم بدن خودم می ... اصلا هنوز از غروب تاحالا هنگم این رو گفتهو دوست داره تازه خونهای که الان زندگی میکنیم که به نامه پدرمه به نامه خودش کنه نه مامانمواقعا نمیدونم چی بگم برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترینها هستی
خورشیداسمانی عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 26568 من انتظار داشتم همه برادر ها پشت خواهرشون باشن اونوقت این ..... ببین بعضی جاها خییلی پشتم بوده و دوسم دارهولی این طرزه فکراش مامانم رو داره ازار میده برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترینها هستی
world_of_our_own مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 491 اصلا هنوز از غروب تاحالا هنگم این رو گفته و دوست داره تازه خونهای که الان زندگی میکنیم که به نامه ... ناراحت نشی ولی چه شیطون صفته
world_of_our_own مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 491 ببین بعضی جاها خییلی پشتم بوده و دوسم داره ولی این طرزه فکراش مامانم رو داره ازار میده پشتت چطور بوده با حرفاش ؟؟یا....ادم باید تو این چنین مواقعی افرادو بشناسه . این برادر جانه تو خیلی شیطون صفته . ناراحت نشی عشقم ها . فقط نظرمو گفتم
خورشیداسمانی عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 26568 پشتت چطور بوده با حرفاش ؟؟یا.... ادم باید تو این چنین مواقعی افرادو بشناسه . این برادر جانه ... چی بگم که نگم بهتره😔😔 برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترینها هستی