2777
2789

سلام شبتون بخیر میشه بگید با بچه چطور هم به خودتون میرسید هم به خونه و زندگی و بچه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوتا بچه کوچیک دارم .مدام دارم کار انجام میدم .تلوزیون اصلا . خونه مرتب مرتب نیست . مدام دارم جمع میکنم و میشورم و میپزم .استراحت کم.تفریح کم. به خودمم کم میرسم .بچه کوچیک همینه .حداقل ۶ ۷ ساله بشن نظم میگیره زندگی

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂

اول پسرم دوم پسرم سوم پسرم چهارم خونه هروقت فرصت شه خواب باشه یا خونه بابام اینا بره تمیزکاری میکنم خونه باشه سخت نمیگیرم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

دیگه خییلی مث قبل که نمیتونم ب خونه برسم

شوهرمم میگه بیخیال خودتو زیاد خسته نڪن

منم ڪه حرف گوش ڪن 😁

خوشبـختی همـــان لحظه ایـست ڪه احساس میڪنی خُـــدا ڪنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصـله میگیـری 🌸🍃

تا جایی که بتونم تمیز میکنم ولی بچه نمیزاره بعضی وقتا که خوابه تمیز میکنم جارو نمیزاره بزنم وقتی همسرم هست میگیره بچه رو تا جارو بزنم ناهار هم که بیشتر وقتا نمیپزم همسرم چیزی نمیگه از بیرون غذا میگیره واسم سعی میکنم به خودم برسم 

خدایا پسرخوشگلمو همسر مهربونمو به تو سپردم خودت مواظبشون باش  ❤❤❤

والا من همش دارم حرص میخورم که نمیتونم خونه رو خوب تمیز کنم،همش به نظرم خونمون بوی نا و موندگی داره،اصلا بوی تمیزی نمیده،فقط به غذا پختن و شستن ظرفا میرسم،البته جارو هفته ای دو بار میکشم چون بچم نو پاست همه آشغالای رو زمین رو میخوره،اگه فرصت کنم جمعه هم گرد گیری میکنم و تمام،همسرم میگه وقتی بچه کوچیک هست تو خونه همه همینطورن،

از همسرت بخواه خودش کمک کنه وقتی حساسه یا هزینش رو بپردازه کارگر بیاد هفته ای یه بار

خانم گلای تسبیح به دست میشه صلوات بعدی رو برا پسرکم بفرستید همیشه تنش سالم باشه و عاقبتش بخیر،منم دعاتون میکنم  
ببین مردا به جزییات توجه نمیکنن سعی کن ظرف کثیف نباشه توسینگ اسباب بازی اینا نباشه وسط حال ازرو تمیز ...

آفرین خوشمان آمد  

خانم گلای تسبیح به دست میشه صلوات بعدی رو برا پسرکم بفرستید همیشه تنش سالم باشه و عاقبتش بخیر،منم دعاتون میکنم