2821
2789

سلام دوستان

همسرم تو شغلش هفته درمیون شبکاری داره

غذاشم معمولی میخوره 

خیلی لاغره 60کیلویه صورتش خیلی لاغره

اعتماد ب نفس شو ازدس داده میگه خیلی دوس دارم چاق بشم

کسی تجربه داره کمکم کنه

پودرجنسینگ براش خوبه 

سلام عشقها خوبین واسه سلامتی وعاقبت بخیری هممون جمیعا یه صلوات بلند.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... راستی منو بیگناهم اینقد تعلیق نکنین بخدا پول ندارم خط جدید بخرم...ناموسا نکنین اینکارو  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواهرم یه قرصی خورده از باشگاه سفارش داده براش اوردن اسمش رو نمیدونم  بدون برگشت فقط خییلی خواب اوره و چند هفته اول دور از جون ادم سگ میشه 

من یدونه انداختم داشتم میمردم دیگ ادامه ندادم 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

بهش پنیر پیتزا بده 

چاقی که کاری نداره کلیییی چیز میز بخوره 

قرص زینک هم اشتها آوره اگه میخوای برو تو تاپیکام ببین

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
همسر منم ٧٠ كيلوعه ولي راضيه

همسرمن 60هس 

تگ 70بشه عالی میشه

سلام عشقها خوبین واسه سلامتی وعاقبت بخیری هممون جمیعا یه صلوات بلند.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... راستی منو بیگناهم اینقد تعلیق نکنین بخدا پول ندارم خط جدید بخرم...ناموسا نکنین اینکارو  
قرص سیپرو هپتادین هرشب یکی بخوره کپسول مولتی ویتامین مینرال صبح و شب  سر دوهفته کلیokمیشه

سیپرو برمیگرده

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

چون کار میکنه باید تغذیشو بیشتر کنع ...بعد ب هیچ عنوان پودر و ابنجور چیزا دو نخوره ...بعد غذا مولتی ویتامین بخوره چون جذبش بالاست و چاق میشه و بعد شیره انگورم خوبه استفاده کنه حتما ....و یخورده هم رو وعده ها دقت کنه ک با نون بخوره و بیشترم سیب زمینی  و ماکارانی و ...بخوره

رژیم غذایی چاقی بگیره غذاهای چاق کننده میان وعده پرکالری آجیل ؛کره روغذاهاش بذار؛خرماوگردو؛عسل ؛نبات؛کباب گوشت گوسفند؛ماکارونی،سیب زمینی برنج سفیدزیادبخوره میوه های شیرین ورسیده کلاهمش درحال خوردن باشه

نه من میخورم سالهاس ۷۵موندم

اشتهاتم زیاد میشع؟چرا شبا میخوری 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز