2777
2789
عنوان

دعوت خواهرشوهر

238 بازدید | 12 پست

سلام من اومدم با مادرم سفر شوهرمم رفت خونه مادرش خواهرشوهرمم اونجا بود گفت به شوهرم به خانمت بگو جمعه شب بیایین اونجا دورهم باشیم البته بعد 2 سال زحمت کشیدن اونم بخاطر تولد باباش

منم به شوهرم گفتم باید به خودم میگفت و زنگ میزد اونم میگه حساسی بیخیال نرم جنگ و دعوا میشه چیکار کنم

با همسرتون هماهنگ کردن 

بهتره سخت نگیرید 

((البته  هنوز کرونا  رو شکست ندادیم  ،  مواظب سلامتی تون باشید ))

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همسرت راست ميگه شما حساسي 

ديگه شما يك خانواده ايي جدا نيستين كه به شما جدا بگه تو فاميل شوهرم هم به همسرم زنگ ميزنند دعوتمون ميكنند 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
الان شما کسی دعوت کنی تک تک با همه تماس میگیری؟  ما عروسی هم دعوت میشیم کارت داداشام هم میدن ب ...

نه من تک عروسم اولا بعدش من هروقت کسی رو دعوت کردم بهشون ز زدم تشریف بیارید اونم بعد 2 سال

نه من تک عروسم اولا بعدش من هروقت کسی رو دعوت کردم بهشون ز زدم تشریف بیارید اونم بعد 2 سال

یعنی شما خواهرت دعوت میکنی

به خودش زنگ میزنی؟

به همسرش زنگ میزنی؟

به بچه هاش هم زنگ میزنی؟؟

(مثال بود)

قرار نیست همه به راه و روش شما زندگی کنن 

خوب اینکارش یعنی میخواد حرص منو دربیاره چون میدونه من رو این موارد حساسم باید احترام بزاره همونطور که من احترام میزارم

خوب اینکارش یعنی میخواد حرص منو دربیاره چون میدونه من رو این موارد حساسم باید احترام بزاره همونطور ک ...

برای شما مهمه برای خواهرشوهرتون که مهم نیست 

این برداشت شماست میتونی دعوت قبول نکنی اوقات تلخی درست کنی میتونید اهمیت ندید و یه روز خوب برای خودتون و همسرتون و بقیه به یادگار بزارید