2777
2789
عنوان

شوهر بی لیاقت و بی درک

1415 بازدید | 15 پست

سلام خانمها من یه مشکل خیلی بزرگی دارم که اصلا نمیتونم به جز اینجا با کس دیگه ای در میون بزارم.

چهارسال پیش دایی جوونمو خیلی یهویی از دست دادیم واقعا داغون و زیر آوار مونده بودیم همون روز که خبر اومد ما اومدیم شهر مامانم اینا که ۲ ساعت با شهر ما فاصله داره .مثل غریبه رفتیم مسجد و شوهرم دو پاشو تو یه کفش کرد که باید برگردیم حالا تو اون آشفته بازار و حال خراب همه نمیدونستم چه جوری خداحافظی کنم خلاصه خیلی بد شد وآبروم رفت هیچ مشکلی باهم نداشتیم.

حالا چند روز پیش دایی بزرگمم تو تصادف خیلی وحشتناکی از دست دادیم هنوز تو شوکیم. زخم قبلی هنوز از دلمون نرفته زخم تازه اومد روش😔 مادربزرگ وپدربزرگمم پیرن و وضع همشون خیلی خیلی بده .

حالا باز شروع کرده بود بریم مسجد عصر برگردیم شهر خودمون منم با خوشرویی گفتم نه مامانم بهم احتیاج داره باید پیششون باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا امروز تو ۱۵ دقیقه ۲۵ بار زنگ زده اومدم گوشی رو دیدم هزار تا فحش و بدوبیراه به من گفته که سرت با کی گرمه که جواب تلفنمو نمیدی .تا حالا همچین حرفی به من نزده بود شکاک وبد دل هم نیست .خودشم همون روز برگشت رفت انتظار داشتم لااقل یه شب بمونه 

کار خوبی کردی 

خونواده باید تو مشکلات پیش هم باشن

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

تسلیت میگم خدا صبر بده خدا رحمتشون کنه همسرت چی میگ

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

خدا رحمتشون کنه.... اوف چقد لجم میگیره بخدا... منم مامان بزرگمو از دست دادم حامله بودم نذاشت برم حتی تشی جنازش هنو باورم نمیشه مرده😔

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑