2821
2789
عنوان

گاز صفحه ای یا فر گاز ؟؟؟

151 بازدید | 14 پست

سلام دو ستان لطفا راهنمایی کنید می خوام کابینت کنم لطفا معایب ومزایای هر کدوم رو بگید و اینکه کدوم بهتره 

خدا پرسید می بری یا می خوری ؟و من گرسنه پاسخ دادم می خورم 😔 چه می دانستم لذتها را می برند و حسرتها را می خورند😥 ...............آدم زنده به محبت نیاز دارد و مرده به فاتحه ..... ولی ما جماعت برعکسیم؛ برای مرده گل می بریم🌹 و فاتحه زندگی بعضی ها را می خوانیم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گاز مبله

پیشنهاد منه چون من گاز صفحه ای خریدم فقط قیافه داره😑

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

گاز صفحه ای برای قابلمه های ما کوچک هست، مثلا دوتا قابلمه کمی بزرگ، یا یه متوسط و یه کمی بزرگ به راحتی کنار هم جا نمیشن، فرهای تو کار هم معمولا کوچک هستند

... و من به تو ایمان دارم...

گاز صفحه ای خیلی شیک تره

فر هم تو کار باشه بسیار لاکچریه

اما بديش اینه که شعله هاش به اندازه گاز معمولی تیز نیستن

یعنی اگه عادت داری شعله رو تا ته زیاد کنی به دردت نمیخوره اما نرمال استفاده کنی عالیه

تو خونه قبلی گاز صفحه ای داشتم خیلی راضی نبودم ازش ، گفتم نظر دو ستان رو بپرسم

خدا پرسید می بری یا می خوری ؟و من گرسنه پاسخ دادم می خورم 😔 چه می دانستم لذتها را می برند و حسرتها را می خورند😥 ...............آدم زنده به محبت نیاز دارد و مرده به فاتحه ..... ولی ما جماعت برعکسیم؛ برای مرده گل می بریم🌹 و فاتحه زندگی بعضی ها را می خوانیم 

منم دارم خونمون و درست میکنیم نمیدونم  همین فرگاز خودم وبزارم تو اشپزخونه یا گاز صفحه ای بگیریم 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

لطفا فر گاز جنس خوب هم معرفی کنید