2777
2789

مادرم کمرشو عمل کرده پول جهزیه ام بوده داده برای عمل پول پلاتین گرفته حالا میگن باید برید از بیمه پایه رسید پلاتین بگیرید نمیدونم از کجای مشهد🥺

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭
بیمه پایه چیه  از بیمارستان دکتر و داروخونه باید ی نسخه ای چیزی باشه ک پول بدن  و اینکه ...

ببخشید تاییدیه سازمان بیمه نوشته گفتن پول پلاتین ها که گرفتید سازمان بیمه یه تاییدیه بده فقط همین کمه و آزمایش بعد عمل که از بیمارستان میگیرم بله بیمه تکمیلی

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید تاییدیه سازمان بیمه نوشته گفتن پول پلاتین ها که گرفتید سازمان بیمه یه تاییدیه بده فقط همین کم ...

اوف حالا چرا اقد استرس داری، بیمه تکمیلی که داری، راحت برو از پزشک و اون کالای پزشکی برگه تاییدیه بگیرید، با مهر کالای پزشکی

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
اوف حالا چرا اقد استرس داری، بیمه تکمیلی که داری، راحت برو از پزشک و اون کالای پزشکی برگه تاییدیه بگ ...

آخه هرچی میریم سازمان بیمه میپیچونه میترسم پول جهزیم از دست بره 

آخه هرچی میریم سازمان بیمه میپیچونه میترسم پول جهزیم از دست بره 

نه سفت برخورد کن، بگو من شکایت میکنم، زودی بدین کارمو راه بندازین، یعمی که چی منو سر میدوونید

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
نه سفت برخورد کن، بگو من شکایت میکنم، زودی بدین کارمو راه بندازین، یعمی که چی منو سر میدوونید

🙁دعا کنید درست شه ممنونم