2777
2789
عنوان

قرص اعصاب

55 بازدید | 3 پست

کساییکه ارومیه زندگی میکنن،دکتر اعصابِ خوب میتونین معرفی کنین؟

من خیلی زود عصبی میشم و میخوام کلا اعصابم آروم بشه و کاری ب کار کسی نداشته باشم،میخوام اصن دور از همه باشم میلی نداشته باشم با صحبت کردن به کسی،میخوام بی حوصله بشم میخوام صحبت نکنم بخاطر همون میخوام برم دکتر اعصاب قرص بنویسه برام،میشناسین دکترِ اعصابِ خوب؟

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙
من نمیشناسم، از چیزی ناراحتی که این تصمیمو گرفتی عزیزم؟

تو زندگیم اونقدر بدبختم ک فقط میخوام روو دهنم چسب بزنم با هیچکس صحبت نکنم..حاملم،شوهرم درکم نمیکنه،اذیتم میکنه،از روز اول نامزدی ام ک میگفت نمیخوامت،هزاااربار اومدم جداشم هیچکس نزاشت،الانم ک حاملم شوهرم همش میگه ۳ ماه فرصتت مونده،طلاق هک شده توی مغزش تا نده هم راحت نمیشه..ای کاش خدا منو بکشه سر زایمان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیشناسم، از چیزی ناراحتی که این تصمیمو گرفتی عزیزم؟

میخوام اونقدر از حوصله بیوفتم ک دهنم باز نشه برای صحبت کردن