2777
2789
شما سردر آوردین از دفترچه؟

اره ببینید مثلاً من رشتم در بخش سلامت بود اومدم فیلدسلامتو علامت زدم وصلت نام کردم..یه نفر کامپیوتر خونده میاد رشته‌ای معتبر و میزنم..ینفر مدیریت خونده ...برین بپرسیم هرجاشو بلدنبودین اینجا توتاپیکتون بپرسین ج میدم..

کاربراقا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نت سرچ کنی میاره ولی دفترچه اش رو خوندم واضح ننوشته اسم رشته مورد نظر هست ولی کدوم شهر و کدوم شرک ...

این کلاهبرداریه خیلی ها شرکت کردن الکی بوده

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔

منم ثبت نام کردم والا سردرنیاوردم فعلا، معلوم نیست چی به چیه، جالبه که ثبت نام کردم بعد تحقیق کردم تو همه سایتا نوشته بود دروغه، اخه منم دیدم نه نوشته چندتا نیرو میخوان مرد میخوان یا زن یا اینکه دقیقا چه تحصیلاتی اینکه اصلا کی ازمون برگزار میشه رو نفهمیدم حتی اسم شرکتا رو هم نزده بود

منم ثبت نام کردم والا سردرنیاوردم فعلا، معلوم نیست چی به چیه، جالبه که ثبت نام کردم بعد تحقیق کردم ت ...

امتحانش دونوبت داره یکیش تومرداده اگر قبول شدین مدیریت واسه مصاحبه حضوری...دروغ ک نیست چون شرکت های مختلف ومعتبر میخام...اما درکل یکم اوضاعش معلوم نیس..

کاربراقا...
پس تا ثبت نام نکنیم اسم شرکت ها رو نمیاره

تو دفترچه نوشته اما اینکه ریز ب ریز اسم شرکت هاروبیاره نه چون خیلی شرکته...بنطرم واسه کسی دنبال کاره انتخاب کردن وامتحان دادن ضررنداره..

کاربراقا...
تو دفترچه نوشته اما اینکه ریز ب ریز اسم شرکت هاروبیاره نه چون خیلی شرکته...بنطرم واسه کسی دنبال کاره ...

من رفتم نتونستم پیداکنم رشته مورد نظرمو،فارغ التحصیل حقوقم

❤🤍❤
میدونی اولیش چنده مرداده؟ و باید چه درسایی بخونیم؟ 

درس ها روته اما متناسب با رشته وفیلدی هست ک انتخاب میکنین مثلاً عمران کتب عمران،علوم آزمایشگاهی علوم از،کامپیوتر همینطور....توسایتش نوشته

کاربراقا...