2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم اینه مثل بعضی مسابقه های تلفنی هزینه تلفن زیاد میشه؟ مثلا دقیقه ای ۲۰۰۰تومان یا بیشتر 

نه بابا دراون حد نیست مثلا مثل تماس با خونه مادرته

دراون حد پول قبض میاد

میشه برای رسیدن به ارزوم و خواستم یه حمد مهمونم کنی؟😢
مشکل تون بیان کنید درحد توان درخدمتیم

در مورد وسواس دخترم میخواستم بپرسم. وسواس شدید گرفته. مدام دست میشوره وسواس تکرار گرفته. بردمش مشاور ولی ۵۰۰ ازم گرفت بعد بهم گفت حداقل ۱۹ جلسه باید بزم.گفتم زنگ بزنم مشاوره تلفنی 

در مورد وسواس دخترم میخواستم بپرسم. وسواس شدید گرفته. مدام دست میشوره وسواس تکرار گرفته. بردمش مشاور ...

شهرتون کجاست 

از کی اینتورشد 

و شروعشبا چهعلتی بود 

کسی هست تو خانواده وسواس بهداشت داشته باشه

چند سااشونه 

زوج درمانگر و مشاور خانواده
در مورد وسواس دخترم میخواستم بپرسم. وسواس شدید گرفته. مدام دست میشوره وسواس تکرار گرفته. بردمش مشاور ...

تو تلگرام مشاور رایگان هست آیدی بدم؟؟؟ 

. یه بار اومدم یه اسکناسِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂   ( چاکر همه نی نی سایتیا❤️)

مشاوره تلفنی اگه دارید میشه شمارشو بذارید

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
شهرتون کجاست  از کی اینتورشد  و شروعشبا چهعلتی بود  کسی هست تو خانواده وسواس بهداش ...

وسواس شدید نه ولی همسرم تمیز هستن. دخترم ۷سالشه حدود ۴ماه میشه که این جوری شد اول با دست شستن زیاد شروع شد حالا هر چی میخواد بگه ۴تا۵بار تکرار میکنه و حتی خم نمیشه از زمین جیزی برداره.

مشاوره تلفنی اگه دارید میشه شمارشو بذارید

کس خاصی نمی شناسم تو نت دیدم با ۱۴۸۰ میشه تماس گرفت. 

البته دکترایی هم هستن که میتونن آنلاین مشاوره بدن قیمتاشوتم مناسبه حدود ۶۰ تا۹۰ هزار تومان ۴۵ دقیقه

مشکل تون بیان کنید درخدمتم

ممنون کلا میخواستم داشته باشم واسه وقتایی که مشکل دارم

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁