2777
2789

سلام . الان ۶ روزه سمت راست گلوم درد میکنه البته تا سهرچهار روز سر و گلو و گوشم حتی پوست سرم درد میکرد فقط هم سمت راست . تست ندادم دکتر نرفتم اما آنلاین ویزیت شدم و یکسری قرص مصرف میکنم با تجویز دکتر . امروز روز ۶ هست اما همچنان گلوم درد میکنه . تا کی ادامه داره گلو درد ؟ یعنی واقعا علائم کروناست ؟ آبریزش هم ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم مثل شمام،منم فقط گلودرد دارم،و اصلا نمیدونم کرونا هست یا نه،امروز ۱۲ روزه گلوم درد میکنه و فقط سمت راست گلوم دردناکه،اونم وقتی میخوام چیزی قورت بدم

انگار خراشیده باشه با چیزی،اونجوریه

دقیقا منم مثل شمام،منم فقط گلودرد دارم،و اصلا نمیدونم کرونا هست یا نه،امروز ۱۲ روزه گلوم درد میکنه و ...

دقیقا . من آنلاین ویزیت شدم گفتن تست بده و تو این پاندمی ذهنمون سمت کرونا میره

دقیقا منم مثل شمام،منم فقط گلودرد دارم،و اصلا نمیدونم کرونا هست یا نه،امروز ۱۲ روزه گلوم درد میکنه و ...

عزیزم از ریفلاکسه  ها  کرونا نیست امپرازول بخوری حله

دلم یک دنیا سکوت می خواهد،یک دنیا ارامش
دقیقا . من آنلاین ویزیت شدم گفتن تست بده و تو این پاندمی ذهنمون سمت کرونا میره

آره خب من بنا رو گذاشتم رو کرونا ولی علائم دیگه ای تا الان نداشتم به جز گلودرد که واقعا خستم کرده،خیلی آزاردهنده ست،تو این چند روز هر چیزیم که گفتن خوبه خوردم ولی کوچیکترین اثری نکرده،

امیدوارم خیلی زود خوب بشی دوست عزیز

اره منم اینجوری میشم میگرن دادم البته گاهی  گوش و سرمو و گلوم باهم درد میگیره سمت راستم

چی بگم والا . آخه من دفعه اول هست این مدلی هستم میشه گفت تقریبا سردردم ول شده اما گلوم نه

آره خب من بنا رو گذاشتم رو کرونا ولی علائم دیگه ای تا الان نداشتم به جز گلودرد که واقعا خستم کرده،خی ...

چون من پارسال اینجوری شدم همش حس میکردم گلوم زخمه  اخرش  بعد چندتا دکتر رفتن گفت از معدته باید ادویجات و پیاز خام و .. نخوری و امپرازول روزی دوتا بعد یهفته خوب شدم

دلم یک دنیا سکوت می خواهد،یک دنیا ارامش