2777
2789
عنوان

اگه خواستگارتون بهتون بگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 92 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم حرفیه آخه پولدار بود پسره😂 ولی سقط کرد بعدش گفت بچه داری زوده برامون  هنوز تفریح نکردیم😐

پس دختره واقعا سیاست داشته وکارش عمدی بوده

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
عجولانه تصمیم نگیر عزیزم  حتی اگر یک روز مونده به عقدتم حس کردی نمیتونی با طرف زندگی کنی بهم ب ...

آره به نظرم باید بیشتر فکر کنم هر چند دیگه سخته برام مجرد موندن هر دومون بالای 30 سالیم

اگه بحثت سر اصل موضوعه که کاملا تو پسرا عادیه، انتظار داری پسر بالای سی سال نه رابطه جنسی داشته باشه نه خودارضایی؟ اگه اینجوری باشه که یعنی مشکل جنسی داره، ولی اگه با گفتنش مشکل داری خب پرسیدی چه جوابی میداد؟ میگفت هیچ کاری نمیکنم باور میکردی؟

من چون با پسرا زیاد در ارتباط نبودم و اهل دوستی و اینا نبودم خیلی با روحیاتشون آشنا نیستم

فقط بخاطر این موضوع بخوای بهم بزنی خیلی مسخرس ولی یجوری جدی رفتار کن فکر نکنه این چیزا عادیه