2777
2789
عنوان

اگه خواستگارتون بهتون بگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 92 پست
منم همینطور. اگه قصد داشته تکرار نکنه دیگه گفتنش واسه چی بود؟

هموون خب‌‌..اصلا گفتنش درست نبود خ.ا چیزی نیست ک با افتخار راجبش حرف بزنی 😐😂 بخدا همون خارجیاشم اینکارو کسر شان میدونن بعد اینقد راحت میاد میگه اینکارو کردم دیگه نمیکنم خب اگه قصد داری نکنی ب خودت قول بده واقعا گفتنش درست نبود..

حتی اگه خیلیم احساس راحتی کنی بازم گفتنش درست نیس 

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزدیک بله برونشون بوده اینم احتمال بدین شاید فکرکرده استارتر دیگه قراره زنش بشه و خواسته باهاش همه چ ...

اون دختره که در عرض یک هفته اشنایی حامله شده عمدا اینکارو کرده که پسر مجبور شه عقدش کنه وگرنه کی با خواستگاری که یک هفته اشنا شده رابطه برقرار میکنه!

بعضی دخترها واسه شوهر کردن هر ترفندی میزنن جای پسره بودم نمیگرفتمش

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
نزدیک بله برونشون بوده اینم احتمال بدین شاید فکرکرده استارتر دیگه قراره زنش بشه و خواسته باهاش همه چ ...

نمیشه نظر قطعی داد و قضاوت کرد 

اگر از روی سادگیشون گفتن که زندگی با ادم ساده به شدت سخته 

اگر از روی صداقت گفتن که خب صداقت توی همه موارد درست نیست شاید بهتر باشه یه وقتایی یه سری چیزا رو بزاری پوشیده بمونه 

اگر کاری تو گذشته انجام دادن که میخان با این حرف سرپوش بزارن روش که کاملا اشتباهه 

در کل این که باید با توجه به موقعیت خود فرد و فرد مقابل تصمیم گرفت 

بله درسته خیلی خانواده ها و خیلی افراد هستن که حتی قبل بله برون دختر و پسر کاملا باهم راحتن ولی خیلی ها این رو جایز نمیدونن

هموون خب‌‌..اصلا گفتنش درست نبود خ.ا چیزی نیست ک با افتخار راجبش حرف بزنی 😐😂 بخدا همون خارجیاشم ای ...

دقیقا

یکی نیست بگه هدفش از گفتن این حرف چی بود؟ که بگه صادقم؟ این اسمش صداقت نیست سست عنصری خودش را لو‌داده

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
در کل آدم ساده ای که هست

اگه اینطوره فردا تمام مسایل خصوصی زندگیتون همه جا پخش میکنه چون نمیفهمه چی باید بگه چی نباید بگه

اون دختره که در عرض یک هفته اشنایی حامله شده عمدا اینکارو کرده که پسر مجبور شه عقدش کنه وگرنه کی با ...

اینم حرفیه آخه پولدار بود پسره😂 ولی سقط کرد بعدش گفت بچه داری زوده برامون  هنوز تفریح نکردیم😐

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

نمیشه نظر قطعی داد و قضاوت کرد  اگر از روی سادگیشون گفتن که زندگی با ادم ساده به شدت سخته  ...

درسته حرفتون. به نظرم اگه برای استارتر خیلی مهمه  باید حتما با مشاور مشورت کنه  سلیقه ای و عجولانه تصمیم نگیره

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹