2777
2789
عنوان

اگه خواستگارتون بهتون بگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 92 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سردرگمم همه چیزش خوبه شغلش تحصیلاتش خانوادش قیافش ولی این حرفش رفته رو مخم

ببین با بزرگترین مشورت کن و مشاوره قبل ازدواج چند بار حتما برو اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه

عزیزم تاثیر داره به شخصه هرگز ازدواج نمی کردم کی گفته اگر تکرار کنه چیییییییی زن لخت می دیده خود ارضایی می کرده 😐😐😐🙄🙄 چقدر عادی هم هست براش که عنوانش کرده با مشاور صحبت کن اگر خیلیی دو دلی 

ببین زن لخت دیدن براش عادیع لذت بردن از زنای دیگه عادیه مکنه بعد ازدواج ازت راضی نباشه وتو رو با اون مقایسه کنه وهزار دلیل دیگه حالم از این مردا بهم می خوره 

از کجا معلوم اونوقت شما تهمت نمی زنین؟ 

شما با هرکی میخوای ازدواج کن دلسوز شما نیستم زندگیت هم برام مهم نیست با کس دیگه حرف زدم

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
نه فکر میکنه زرنگه میخواد اگه بعدها این رابطه ها لو رفت بگه دروغه و خ ا میکرده

وااای وااای😑😑😑 در هر صورت خیلیییی مشکوووکه منکه حس خوبی ندارم بهش

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
والا به نظر من که این حرف اصن نباید گفته بشه  تعریف این موضوع اونم برای دختری که تازه تو مرحله ...

نزدیک بله برونشون بوده اینم احتمال بدین شاید فکرکرده استارتر دیگه قراره زنش بشه و خواسته باهاش همه چیو درمیون بزاره . بعضیام که راحت تهمت میزنن طرف رابطه داشته داره دروغ میگه!!! نمیشه قطعی نظر داد و قضاوت کرد ولی اینکه نزدیک بله برون و بعد دوماه آشنایی آدم بخواد با کسی که قراره به زودی زنش بشه راحت باشه عجیب نیست. دوسته دوستم با یکی سنتی آشنا شد خانواده ها صیغه چندروزه خوندن برا یه هفته آشنایی ولی همون هفته حامله شد  بعدم عقد کردن. اینکه دیگه از چندماه آشنایی هم گذشته نزدیک عقد بودن

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

بنظرم خوب نیست گفته از الان اینطوری راحت باهات راجبش میگه

نباید می گفت همه حرفا که گفتنی نیست شایدم از سادگیش بوده یا عذاب وجدان داشته سعی کن هدفش رو بفهمی

از این کارش شاید ازت انتظار داره تو الان بری جلو و بخواد سو استفاده کنه

قبل ازدواج انقد راحت بودن جالب نیست

انتظار از هر چیزی سخت تره  
وااای وااای😑😑😑 در هر صورت خیلیییی مشکوووکه منکه حس خوبی ندارم بهش

منم همینطور. اگه قصد داشته تکرار نکنه دیگه گفتنش واسه چی بود؟

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
باشه ولی خب چی کار کنم واقعیته اگه میتونه منتظره یوزارسیف بمونه

نه نگفتم باشخصی چون خصوصیات پیامبرخدااااااا پاک 

بلکع پسر خوب هست 

دختر خوبم هست 

واین دو برای هم هستن استارتر اینجا بعصی ها از روی نا اگاهی راهنمایی غلط می کنن گوش نده 

حالم بهم می خوره از این مردااااااااااااااااا 😷😷