2777
2789
عنوان

اگه خواستگارتون بهتون بگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 92 پست
نه چون طرف مشکل داره که این قدر جزییات رو برادختر تعریف می‌کنه

استارتر میگه دوماهه درارتباطن. خواستگار تو جلسه اول اگه اینو بگه زشته ولی وقتی اینا ارتباطشون بیشتر بوده لازم دونسته درمورد جزئیات هم حرف بزنه حتما

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

خیلی فکرمو مشغول کرده همش میگم نکنه بعدا رو زندگیمون اثر بذاره

ردش کن رابطه خارج از عرف داشته الانم داره دروغ میگه که لو نره.

وگرنه همچین حرفی چرا باید بگه

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا همه میکنن    

عدی نکنین هر چیزییییی لطفا 

بی حجابی عادیه 

دوست پسر دوست دختر عادیه  

مرد بعد ازدواج بازن دیگه باشه عادیه 

زن باشه با مرد دیگه عادیه 

ازدواج سفید عادیه مخصوصا عقاید هر فرد مربوط به خودشه 

فیلم بد دیدن عادیه...... 

بسه دیگه همه چی عادیه چی عادی نیست 🤔🤔🤔

گفته که رابطه هاش لو نره میخواد بگه رابطه جنسی نداشته که صددرصد دروغ میگه. وگرنه نیازی به طرح چنین ...

ینی اینقد شوته؟😐 خب حتی اگ رابطه جنسیم میداشته این خانوم از کجا میخاسته بفهمه 

من بودم صد در صد رد میکردم اصلا این اقا بلد نیس حرف بزنه نمیدونه چیو باید بگه چیو نگه من اگه بودم صد درصد بهم برمیخورد

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

مشکوکه یا خیلی ساده هست یا خیلی هفت خط. چرا باید اینو بگه؟! یا عقلش کمه و زبونش چفت و بست نداره یا اینطوری گفته که یعنی باور کن من هیچ رابطه ای در گذشته نداشتم و.... 

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟! حاجتم اسم کاربریم نیست!!! زمانی که عضو شدم حال روحیم خوب نبود. 
خیلی فکرمو مشغول کرده همش میگم نکنه بعدا رو زندگیمون اثر بذاره

والا به نظر من که این حرف اصن نباید گفته بشه 

تعریف این موضوع اونم برای دختری که تازه تو مرحله اشنایی باهاشی اصلا درست وعقلانی نیست 

ینی اینقد شوته؟😐 خب حتی اگ رابطه جنسیم میداشته این خانوم از کجا میخاسته بفهمه  من بودم صد در ...

نه فکر میکنه زرنگه

میخواد اگه بعدها این رابطه ها لو رفت بگه دروغه و خ ا میکرده

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!

اره

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

استارتر میگه دوماهه درارتباطن. خواستگار تو جلسه اول اگه اینو بگه زشته ولی وقتی اینا ارتباطشون بیشتر ...

خوب باشه دخترای مجرد هم خود ارضایی دارن من خودم یادمه دوران دبیرستان یه بار بحثش پیش اومد همکلاسی هام همه گفتن که این کار میکنن ولی نمی‌ریم به خاستگار بگیم که حتی بعد چند سال زندگی آدم به شوهرش هم نمیگه چه برسه خاستگار خیلی نسنجیده حرف زده پسره