2777
2789
عنوان

اگه خواستگارتون بهتون بگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 92 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه به خاطر فیلم دیدنش بلکه بخاطر اینکه عقلش هنوز کامل نشده و نمیدونه چه حرفی باید گفته بشه و چه حرفایی ارزش گفتن نداره میگم نه.

چون بعدها در طول زندگی بخاطر بی فکر حرف زدنش اذیت میشم.

باور کن کن کل پسرل اینکارو میکنن😂😂😂

ولی چرا گفته؟؟ خوشم نمیاد حتا اگر اینکارو کنه بیاد بهم بگه ک چی واقعا

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

اصلا نیازی به گفتن نبوده. به نظرم این رابطه با کسی داشته الان میخواد وانمود کنه خ ا میکرده و رابطه نداشته.

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!

میگم یا خیلی ساده ای یا واقعا زرنگی😂 اخه اینم گفتن داره دیگه

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
نه به خاطر فیلم دیدنش بلکه بخاطر اینکه عقلش هنوز کامل نشده و نمیدونه چه حرفی باید گفته بشه و چه حرفا ...

اره بخدا اصلا حرفی نبوده ک بخاد بگه

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
باور کن کن کل پسرل اینکارو میکنن😂😂😂 ولی چرا گفته؟؟ خوشم نمیاد حتا اگر اینکارو کنه بیاد بهم بگه ک ...

گفته که رابطه هاش لو نره

میخواد بگه رابطه جنسی نداشته که صددرصد دروغ میگه. وگرنه نیازی به طرح چنین مساله ای نبود

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!