2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رمان تا تلاقی خطوط موازی 

جایی نرو 

تازبانه وعشق 

تکرار اغوش

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
نه کتاب

اها کتاب تو سن خودم می‌دونم ولی کتاب زنان زیرک وملت عشق و صد سال تنهایی و خودت باش دختر رو خیلی تعریفشو شنیدم 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

صد سال تنهایی

ملت عشق

سه شنبه ها با موری

وقتی نیچه گریست

من پیش از تو

پرونده هری کبر

مردی به نام اوه

نامه به کودکی که هرگز زاده نشد

سمفونی مردگان

بامداد خمار

دختری که رهایش کردی

قلعه حیوانات

کوری

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

بهترینهایی که خوندم

از غرور تا جنون

مردی می شناسم

این مرد امشب میمیرد

راز یک سناریو

گناهکار

عابر بی سایه

با سقوط دستان تو

سقوط نرم

زمستان داغ

عمویم نباش

بانوی قصه

رمان آنلاین پسرخاله یاسین

عروس استاد

استاد خلافکار

دلبر استاد

پسر آدم دختر حوا

برزخ

ازدواج اجباری

شاهزاده

هوس و گرما

برادر ناتنی

خیلی خوندم ولی همینا یادم هست

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

این ها هم هست

بادبادک باز

شازده کوچولو

جنس ضعیف

دختری در قطار

سه دختر حوا

عشق سالهای وبا

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...