2777
2789
عنوان

چرا خوب نمیشه 😭

121 بازدید | 16 پست

مامانم دو هفتس کرونا داره نه تنها خوب نشده بلکه بدترم شده 😭 تنگی نفس شدید داشت که بدون دستگاه اکسیژن به 90 میرسید ولی الان به 70 هم میرسه یعنی 24 ساعته باید دستگاهه بهش وصل باشه 😭 

چرا خوب نمیشه پس مگه نمیگن فقط دو هفته طول میکشه

توروخدا دعا کنید براش 😭 لطفا صلوات بفرستید لطفااا

عزیز دلم کی گفته دو هفته؟ زمان خاصی نداره. تنفسش ان شاالله رو به بهبود میره اما متاسفانه احتمال داره ضعفش چند ماه باقی بمونه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم کی گفته دو هفته؟ زمان خاصی نداره. تنفسش ان شاالله رو به بهبود میره اما متاسفانه احتمال داره ...

کسی اطراف شما گرفته ؟ اطلاعی دارید ؟ این ک میگن ی مدت ممکنه رفع بشه برگرده درسته ؟

کسی اطراف شما گرفته ؟ اطلاعی دارید ؟ این ک میگن ی مدت ممکنه رفع بشه برگرده درسته ؟

بله اطرافیانم نوع شدیدش رو مبتلا شدن. الان همسرم خفیف.

اون تنگی نفس و سرفه دوباره بر نمیگرده ولی ضعف و بیحالی تا یه مدت هرچند وقت یکبار سراغ آدم میاد

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
بله اطرافیانم نوع شدیدش رو مبتلا شدن. الان همسرم خفیف. اون تنگی نفس و سرفه دوباره بر نمیگرده ولی ضع ...

اها خب باز خوبه تنگی نفسش خطرناکه فقط 

ان شاالله بلا ازخودتون عزیزاتون دور باشه عزیزم

اها خب باز خوبه تنگی نفسش خطرناکه فقط  ان شاالله بلا ازخودتون عزیزاتون دور باشه عزیزم

سلامت باشید. ان شاالله این بیماری خیلی زود از بین بره همگی خلاص بشیم

ان شاالله واقعا من ک همش تو استرسم 

به عکس و نام کاربریت نمیاد اهل استرس باشیا  

توکل به خدا و توسل به امام زمان کردیم همگی... 

به عکس و نام کاربریت نمیاد اهل استرس باشیا     توکل به خدا و توسل به امام زمان کردیم همگی ...

عزیزم حتما میکنم ولی دخترخاله  وپسرخاله همسرم فوت کردن دخترشون خیلی هم کم سن بود دیگ من خیلی از همسرم میترسم خدایی نکرده چیزی بشه کلی صدقه میدم توکل بخدا فقط