2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کدوم دانشگاه 🤩 میگم من کنکورو خوب ندادم ... ژنتیک خوبه اگه قبول شدم بخونم؟ 🥴

دانشگاه خوارزمی کرج😁نمیدونم سر رشته مدارم ازش😂به نظر من که هرچی روزانه قبول شدی برو پشت کنکور خیلی سخته

کدوم دانشگاه 🤩 میگم من کنکورو خوب ندادم ... ژنتیک خوبه اگه قبول شدم بخونم؟ 🥴

آره ژنتیک آینده شغلی خوبی داره مهاجرت با ژنتیک عالیه

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
دانشگاه خوارزمی کرج😁نمیدونم سر رشته مدارم ازش😂به نظر من که هرچی روزانه قبول شدی برو پشت کنکور خیلی ...

چه دانشگاه خوبی 🙃 من قبول میشم طرفای خراسان شمالی و اینا ....

چطوری میتونم منتقل بشم کرج و تهران؟ 

سخته خیییلی انتقالی؟ 🥺

کاربری اصلیم تعلیق شد ، کاربری دوستمه/
چه دانشگاه خوبی 🙃 من قبول میشم طرفای خراسان شمالی و اینا .... چطوری میتونم منتقل بشم کرج و تهران؟& ...

اگه توی کارنامه سبز آورده باشی میتونی بری منم اول الزهرا تهران بودم توی کارنامه سبز خوارزمی آوردم رفتم اونجا

آره ژنتیک آینده شغلی خوبی داره مهاجرت با ژنتیک عالیه

جدی؟ 

خیلیا بهم گفتن دیوونگیه 🥺

شما اطلاعات بیشتری داری گلم؟ 

میخواستم بشینم برای سال بعد ولی خانوادم راضی نیستن

کاربری اصلیم تعلیق شد ، کاربری دوستمه/
جدی؟  خیلیا بهم گفتن دیوونگیه 🥺 شما اطلاعات بیشتری داری گلم؟  میخواستم بشینم برای سال ...

ژنتیک علم جدیدیه تو آمریکا و اروپا به شدت آینده شغلی داره الانم تو ایران کارش خوبه پزشکی نوین احتمالش زیاده در دست ژنتیک باشه 

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم