2777
2789
عنوان

یه سوال رژیمی 🍓

102 بازدید | 11 پست

من امروز رژیممو شروع کردم. قند و شکر حذفه کاملا ولی مثلا شیرینی طبیعی مثل خرما یا کشمش دارم روزی چند تا. من ب شدت ب قهوه فوری اعتیاد دارم اگه نخورم نمیتونم از جام تکون بخورم مثل مریضا میشم تلخشم نمیتونم فقط شیرینش.  76کالری داره هر ساشه. بنظرتون اگه روزی یدونه بخورم نمیذاره لاغر بشم؟ 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قنداستویابگیر خرماوکشمشم حذف کن

نه خرما رو نباید حذف کنم سرگیجه میگیرم 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
شاید تاثیر زیادی نداشته باشه،،فعالیتت رو بیشتر کن تا اون ۷۶ تا بسوزه. بنظرت سیب زمینی آبپز و تخم مر ...

بستگی داره چجوری بخوری مثلا ب عنوان ناهار یه دونه سیب زمینی ابپز بدون نون با خیار و گوجه عالیه کمک میکنه ب لاغر شدن 

قنداستویابگیر خرماوکشمشم حذف کن

من تنها چیز شیرینی ک دوس دارم همین قهوه فوری اصلا خودمم دم کنم خوشم نمیاد از این ساشه ای ها دوس دارم

پس شیرین کننده ی استویابگیر کالریش خیلی پایینه وشیرین

باشه عزیزم مرسی 

وای من با نون لواش خوردم الان🤦پس چاق کننده نیست؟

با نون لواش خیلی چاق کننده س😂تازه تخم مرغم باید حذف کنی یا سیب زمینی یا تخم مرغ. یدونه سیب زمینی متوسط با خیار و گوجه بدون نون یا دوعدد تخم مرغ با خیار و گوجه به علاوه یک کف دست  نون سنگک