2777
2789
عنوان

کسی که دیپلم انسانی داره میتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من دیپلم نظام قدیم ریاضی بودم رفنم انسانی کنکور دادم هیچی ام بهم نگفتن

عه این رو نمی‌دونستم 

پس اسی بخون که انشالله قبولی

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
چجوری

واسه اطمینان کامل بپرس از اموزش و پرورشتون  زمانه ماکه اینطوری بود وقانونش فک کنم تا پارسالم هم  بود حتی چون یکی از فامیل انسانی داد خلاصه فقط موقع ثبت نام کنکور رشته مورد انتخابت باید تجربی باشه 

همه از تجربی پیان انسانی بعد شما میخوای از انسانی بری تجربی😕چه حالب موفق باشید آره چرا نشه خوبم می ...

انسانی کار نداره جز حقوق و مدیریت و این رشته ها

آرزوها بی اندازه بی رحمند🌙
اگه هم‌بشه شرایط داره و باید یک سری دروس رو پاس کنی

ن اون ماله زمانیه که اسی سوابق تحصیلی براش مهم باشه بره مثلا مدرک تجربیشا بگیره ومدرسه شبانه برای معادل سازی امتحاناتشو بده 

میشه انسانی کنکور داد ولی تجربی نمیشه از تجربی هم میشه انسانی داد

میشه داد فقط اینکه سوابق تحصیلی ادم نداره اونم فعلا تا اعمال قانون جدید اصلا مهم نیست آدم میشناسم با معدل 19 هیچی نتونست قبول شه آدمم میشناسم با معدل 14 رفته رادیولوژی کارنامه هاشون تو سایت گزینه دو است سوابق تحصیلیشونم هست

و دیگر هیچ...