2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ریسکم بالا بود جواب اول آمنیو اومد سالمه ولی جواب اصلی دو هفته بعد میاد

چه قدر خوب پس خیالت تا حدودی راحت شده انشاالله که جواب بعدیش هم عالی باشه. دکتر برات اکو قلب جنین ننوشته.؟؟

دوستان توروخداجوابمو اگه میدونید بدین من ۶هفتمه شوهرم میگه سقط کن الانم قهریم میخوام ببینم میشه تواین هفته ها باازمایشی چیزی جنسیت بچه دقیق مشخص بشه

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
دوستان توروخداجوابمو اگه میدونید بدین من ۶هفتمه شوهرم میگه سقط کن الانم قهریم میخوام ببینم میشه توای ...

نه عزیزم شش هفته خیلی کوچیکه  حداقل تا 12 هفته باید صبرکنی. 

چرا میخوای سقطش کنی؟شوهرت بخاطر جنسیت بچه میگه سقط کن؟

اره ن تنهاشوهرم بلکه خانوادش بفهمن روزگارموسیاه میکنن مجبورم یابمونم بسوزم بسازم یاازاین شهرفرارکنم بدون شوهرم بابچه هام

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
اره ن تنهاشوهرم بلکه خانوادش بفهمن روزگارموسیاه میکنن مجبورم یابمونم بسوزم بسازم یاازاین شهرفرارکنم ...

وای عزیزم ناراحت شدم بخدا😒😒بچه های تو خونت دخترن؟منم یدونه دختر دارم الانم باردارم منم مثل تو میخواستم بچم پسر بشه بخاطر همین تا هفته ۱۲ استرس منو کشت مردم و زنده شدم هفته ۱۲ رفتم ان تی گفت احتمالا دختره منم اومدم خونه انقد گریه کردم دیگه تصمیم گرفتم سقطش کنم مامانم نذاشت گفت صبر کن شاید اشتباه شده هفته ۱۳ باز رفتم سونو گفت صد درصد پسره پس نا امید نباش عزیزم خدا کریمه

وای عزیزم ناراحت شدم بخدا😒😒بچه های تو خونت دخترن؟منم یدونه دختر دارم الانم باردارم منم مثل تو میخو ...

باز واسه تو یدونه دختره من۳تادارم این چهارمیه ناشکرنیستم ولی دیگه بسمه خداخودش شاهدعذابهایی ک کشیدم و حرفا نیش کنایه هایی ک شنیدم هست اگه کمکم نکنه دیگه تو ناامیدی و بی پناهی ب کی پناه ببرم که هیشکی روجزخودش ندارم 😔😔