2777
2789
عنوان

دوستم باهام قهر کرده

65 بازدید | 5 پست

دوماه پیش ی روز دعوتم کرد برم خونشون تدارکات دید ناهار اینا... منم رفتم هرچی گشتم پیداش نکردم ادرس خونشو.بعد اونم اون موقع گوشیش سوخته بود روبیکا شو  روی گوشی شوهرش نصب کرده بود با اون پیام میداد خلاصه شمارش خاموش بود دیگه ایشون شوهرش میره سرکار گوشیشم میبره دیگع.. منم هرچی گشتم نتونستم خونشو پیدا کنم وقتی اومدم خونه بهش پیام دادم نتونستم پیدات کنم اونم کلی حرف بارم کرد گفت تو دلت نخاسته بیای چرا نگفتی  بهم که من تدارک نبینم بعدم ازون موقع هرچی بهش پیام میدم جوابمو نمیده زنگ زدم بهش مامانش جواب داد میگه خوابه😐الان شما جای من باشید چیکار میکنید؟ 

من+نی نی+باباش=❤

ولش کن توضیح دادی دیگه میخواست بفهمه میفهمید

یه بار دوست من اشتباهی بجای اینکه زنگ بزنه به من زنگ زده بود به یه دوست دیگه اش که هم اسم منه  

دختره ام فحشش داده بوده 

پیام داد به من زیر و بالای منو جنبوند

گفتم چی شده گفت خودت بهتر میدونی و...

آخرش فهمید چیکار کرده

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.