2777
2789
عنوان

با درد قفسه سینه شدید بیدار شدم

199 بازدید | 12 پست

قبلا هم تجربشو داشتم ولی خیلی وقت بود دردش سراغم نیومده بود

میتونه بخاطر ترش کردن باشه؟

یا دیشب بجای شام کلی بیکسوییت خوردم میتونه ازینا باشه؟

میترسم از دردش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا از معدست منم اینجوری میشم اگه قرص معده داری حتما بخور اروم شی امپرازول یا پنتوپرازول

الان شربت معده خوردم دراز کشیدم سمت چپ انگار بهتر شدم دردم کم شد

الان شربت معده خوردم دراز کشیدم سمت چپ انگار بهتر شدم دردم کم شد

واسه من میزنه به حنجرم صدام میوفته همیشه انگاری سرماخوردم معده درد خیلی بده 

خداروشکر ولی معدت که حساسه بیشتر مراعات کن بیسکویت و اینجور چیزا نخور قبل خواب 

واسه من میزنه به حنجرم صدام میوفته همیشه انگاری سرماخوردم معده درد خیلی بده  خداروشکر ولی معدت ...

اره خیلی بده خود درد یه طرف یه ترس بدی هم میافته به جونت

انشاالله تنت سالم باشه ..

اصلا استرس نده بابا استرس مادر همه مریضی هاست نبابا احتمالا مال معده ات اگه دیشب زیاد خوردی تحرک نداشتی و دیر وقت خوردی ۱۰۰ درصد مال معده ات هست

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
اصلا استرس نده بابا استرس مادر همه مریضی هاست نبابا احتمالا مال معده ات اگه دیشب زیاد خوردی تحرک ندا ...

ممنونم 

بله دقیقا ساعت 1شب خوردم بعدشم خوابیدم زیادم خوردم 😕😕نمیدونم شایدم بیسکوییتا مشکل داشتن