2777
2789

عبن شوهرمن دیگه حال ندارم باهاش صحبت کنم

فقط دعوا و داد ببداددارم 

میگم بزارحداقل بهم بگه مشکل دارم دیوونم و بشم ادم بده

اینحوربهتر میدونم چند چندم

بزاربهم بگ مریض

دیکه اهصاب حرف زدن باهاشو ندارم کلاخستم

میخام دخترمو لردارم یهفته دوتایی بریم جایی که نه به کسی زنگ@بزنیم نه کسی سراغمونوبگیره حتی مادرخودم

مغزم خستس

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر منم سه روزه با همسرم حرف نمیزنم دیگه خسته شدم بخدا . فقط توی رابطه بلده محبت کنه .. بعدش دیگه یخمکه 

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 

بنظرم براي اينجور مردا بي محلي جواب ميده

خوب و خوش باش خوشگل كن

عادي باش اعتماد بنفس بالا

شيك

تو نظر دادن هميشه بگو من اينطوري ميخوام

اينجوري دوس دارم

برا خودت شخصيت قائل باش

كم كم جذبت ميشه

اويزون باشي خوششون نمياد

استارتر منم سه روزه با همسرم حرف نمیزنم دیگه خسته شدم بخدا . فقط توی رابطه بلده محبت کنه .. بعدش دیگ ...

شوهرمن رتبطه هم براش چندان مهم نیس ماهی ۴۰ روزی یبار کم کمش دوهفته یباره 

اراول اینجوربود که تاقبل بچه من یجور راستوریست میکردم

خستممممم کجامیشه خستگیمودرگنم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
😂😂😂😂 کو    کو     کو  

گفتم بحندیم

گلی

نه میدونم اهل خیانت نیست ولی رفیق بازه گاهی به دوستاش حسادت می‌کنم البته به خانواده آشم خیلی توجه می ...

باهاش حرف بزن عزیزم اگ درست نشد ببرش مشاوره هب رفیق بازی هم بددردیه

والا نصفمون بدبختی داریم مجردیم گیریم شوهرم میکنیم یه نوع دردسر 

چون مجردیم بدبختیم ؟ 😐😐

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
برو بغلش کن ببین عکس العملش چیه

هیچی چی میخادبکنه؟نهااااایت اونم یه نمه بغلش کنه

من اصلااعصاب ندارم منویجور ازتاپیک بندازید بیرون تا اسیو دلسرد نکردم