2777
2789
چون مجردیم بدبختیم ؟ 😐😐

نه چون تومجردی یجور بدبختیم چون اونجاهم مراقب داری تومتاهلی هم 

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی وقتی بهش میگم سالگرد ازدواجمونو دوتایی جشن بگیریم میگه نه کباب میگیرم بریم خونه مامانم حتی توی س ...

بچت چندسالشه؟

مال من نی نیه

انقد گوگولیه هرروزم یه تز جدید داره واسم😂ولی باباش کاملااااا با رفتاراش گندمیزنه به اعصابم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
اره کادو میخره البته اونم اینقد بهش میگم تا بخره البته جلوی اونا بهم کادو نمیده میگه زشته

بیا خصوصی گلم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
دخترم نزدیک چهار سالشه

عهه توهم دخمل داری خدابرات خفظش کنه

منکه میگم خوبه نینیه نمیفهمه دادبیدادامونو

دخترم نزدیک چهار سالشه

البته گاهی از دادبیدادامون میپره میزنه زیرگریه

عهه توهم دخمل داری خدابرات خفظش کنه منکه میگم خوبه نینیه نمیفهمه دادبیدادامونو

مرسی عزیزم ما اهل دادوبیداد نیستیم من فقط قهر می‌کنم و حرف نمیزنم خودمو داغون می‌کنم جالبه تازه آقا میگه یه بچه دیگه ام میخوام