2777
2789
عنوان

اونایی ک فارکس کار میکنن

1346 بازدید | 20 پست

سلام من تازه وارد فارکس شدم سود خوبی میده ما ک هزار تا مشکل از مستاجری و بی پولی و بدهکاری بگیر تااااا.... داریم  برامون راه نجاته ولی از وقتی شنیدم مراجع حرام کردن دلم آروم نمیگیره شما جای من بودین چیکار میکردین واقعا حلال حرومی برام مهمه دوستانه جواب بدین

من اگاهی نسبت بهش ندارم که چی هست اگه حرامه که پولش مورد داره و نباید انجامش بدین من بودم انجام نمیدادم چون بنظرم پول حروم توی خلق و خو و نسل ادم خیلی تاثیر داره اگه از ایناس که باید عضو گیری کنید اینا میدونم که گفتن داشتن مجوز تجاریم دلیل بر حلال بودنش نیس و به این دلیل که عضوای پایین تر بیشتر کار میکنن و عضوای بالاتر سود اصلی رو میبرن پولش مشکل شرعی داره

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

سلام عزیزم

همین مراجع دوش حمام / دوچرخه / دستگاه ویدئو / و هزاران چیز دیگه را حرام اعلام کرده بودند چون همیشه عقب هستند.

کارتو بکن و به این حرفا گوش نده 

به هبچ عنوان حرام نیست 

چون فارکس خرید و فروش (سهام / جفت ارز / کالا) هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم همین مراجع دوش حمام / دوچرخه / دستگاه ویدئو / و هزاران چیز دیگه را حرام اعلام کرده بودند ...

اخه حرف از ربا میزنن میگن اهرمی ک توشه حکم ربا داره واقعا موندم چیکار کنم

اخه حرف از ربا میزنن میگن اهرمی ک توشه حکم ربا داره واقعا موندم چیکار کنم

هر طور خودت صلاح می دونی و دلت میگه انجام بده

فقط من موندم چطور سود بانک های رباخور خودشون حرام نیست ولی هر کاری که این حضرات نتونند از توش به نفع خودشون سهم و حقی تعیین کنند حرامه؟!!   

هر طور خودت صلاح می دونی و دلت میگه انجام بده فقط من موندم چطور سود بانک های رباخور خودشون حرام نیس ...

شما درآمد داری از فارکس؟سیگنال میگیری یا خودتون تحلیل میکنین

چطوری میتونم وارد شم ؟ چقدر سرمایه میخاد ؟

باید آموزش ببینی خیلیدسخته منم زیاد بلد نیستم ولی سیگنال قوی دارم،سرمایه هم ۱۰۰۰ دلار باشه بهتره،ولی خب من ک فعلا نمیدونم چیکار کنم بخاطر حلال حرومیش

شما درآمد داری از فارکس؟سیگنال میگیری یا خودتون تحلیل میکنین

من خودم تحلیل میکنم ... البته خیلی هم وقت نمیذارم واسه کار کردن چون تمرکز بسیار بالایی میخواد و هفته ای سه تا پنچ تا پوزیشن بسته به موقعیت بازار می گیرم. بعضی وقتا هم هیچی پوزیشن باز نمی کنم و صرفا تماشاگر هستم

درآمدش خوبه؟ضررم داشتی؟

ضرر که تا دلت بخواد داشتم گلم اونقدری که تمام پول و سرمایه م چندین بار دود شد و رفت هوا ... ولی الان بعد از سه چهار سال خدا را شکر خوبه و در سال حدود 100 درصد سود می کنم. البته این را بگم فارکس عین گرفتن یک مدرک کارشناسی در دانشگاه هست و باید حسابی مطالعه و تمرین کنی و تحمل شکست و ضرر را داشته باشی

به طور خلاصه فارکس فقط به درد آدم های منطقی میخوره نه آدم های احساسی چون به شدت بازار وحشی و بی رحمی هست.

اگه دختر احساسی و عاطفی هستی فارکس اصلا به دردت نمی خوره چون با اولین شکست از همه چی نا امید و سرخورده میشی و برای همینه قانون 90 - 90 - 90 در فارکس تقریبا همیشه درسته (یعنی 90% آدم ها در 90 روز اول کارشون در فارکس 90% سرمایه شون را از دست میدند)