2777
2789

دوستان دنبال کار در منزل هستم که تو گول سرچ کردم بسته بندی نوشت افزار مدرسه آورد میخوام برا کار ثبت نام کنم کسی بوده تو خونه از این کارا انجام داده باشه کلاهبرداری که نیست به نظرتون مطمئنه؟

الان عکسشو میذارم 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر حتی هزارتومن ازت پول خواست برای ثبت نام بدون ک کلاهبرداریه

طبق وزارت کار هیج شغل در خانه ای حق گرفتن وجه نداره

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
تجربه ثابت کرده هر کدوم اولش پول بخاد کلابرداریه😐

گفته برای توضیحات بیشتر به تلگرام مراجعه کنید اونجا پول خواسته منم شک کردم حالا موندم کسی تجربه کرده

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
گفته برای توضیحات بیشتر به تلگرام مراجعه کنید اونجا پول خواسته منم شک کردم حالا موندم کسی تجربه کرده

کلابرداریه بیخیال:/

۱۵ سالمه :)مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!

ی وقت گف ب اسمت مهر بزاریم قبول نکنیاا بعضیا مهر میسازن بعد برای ادم تله میندازن

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖