همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.
فروغ اصلا حرفش جدائه اصلا نمیشه تو یه جمله دربارش گفت
اهدای عضو =اهدای زندگی ! من کارت اهدای عضو دارم 💙 من یک دختر شادم عاشق خانوادمم من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام عاشق تئاتر باله ویلون گلف سینکرونایز رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم عاشق مهندسی عمران دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.
ای جون دلمممم سلام فدااااااات مرسی قربونت برم ...تو خوبی عزیزم؟
منم خوبم عزیزم فدامدااااا😍😘
دلم تنگ شده بود برات گفتم امروز بهت پیام بدم بعد دیگه نشد الان دیدم تاپیک زدی سریع اومدم تو تاپیکت😄😂💎💎
همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
منم خوبم عزیزم فدامدااااا😍😘 دلم تنگ شده بود برات گفتم امروز بهت پیام بدم بعد دیگه نشد الان دیدم ت ...
خداروشکر خوبی عشقممم...
منم خیلی دلم تنگ شده بود عزیز دلمممم...خیلی خوش اومدی گلم خوشحال شدم بخدا...منم دیدم دیر به دیر میای سایت گفتم شاید کار داری مزاحمت نشم
خداروشکر خوبی عشقممم... منم خیلی دلم تنگ شده بود عزیز دلمممم...خیلی خوش اومدی گلم خوشحال شدم بخدا.. ...
قربونت برمممم عشقممم😘😘..عزیزییییی تو
مراحمی تو فقط تو ها نه کسه دیگه ای هر وقت عشقت کشید پیام بده🤭منم گفتم شاید تو هم درگیر مراسم داداشت باشی پیام ندادم
اره خیلی کار دارم انیمه دانلود کردم جات خالی اونو نگاه میکنم و رفتم تو فاز رمان 😂😂
قربونت برمممم عشقممم😘😘..عزیزییییی تو مراحمی تو فقط تو ها نه کسه دیگه ای هر وقت عشقت کشید پیام بده ...
وووووووی دلم قنج رفت چششششم مزاحمت میشم عزییییییزم....من که فعلا کار خاصی ندارم مهمونا هم از هفته ی بعد میان...فعلا بیکارم
ناری جونم استخدامی بخش خصوصی رو شرکت نکردی؟
وووووووی دلم قنج رفت چششششم مزاحمت میشم عزییییییزم....من که فعلا کار خاصی ندارم مهمونا هم از هفته ی ...
چشمت پر نوررر عشقممم مراحمی تو برام😍😍😘😘
انشالله به سلامتی عزیزمم بهتون حسابی خوش بگدره و داداشت اینا هم خوشبخت بشن💎💎😍
واای نگووو نه شرکت نکردم چون درس نخوندم کههه عمرا اگه قبول میشدم
چشمت پر نوررر عشقممم مراحمی تو برام😍😍😘😘 انشالله به سلامتی عزیزمم بهتون حسابی خوش بگدره و داداشت ...
مرسی قربونت برم ...انشاالله تو هم عاقبت بخیر و خوشبخت بشی فدات...
تا فردا وقت داره ها نگاهی به دفترچه اش بکن این مثل آزمون دستگاه اجرایی نیست که سازمان سنجش بخواد امتحان بگیره این میری مصاحبه میدی تا 20 شهربورم وقت داری ...ول کن این کارتونها رو قربونت برم بشین یکم درس بخون